Printable View
Alıntı: Originally Posted by rumenigge dolar dolar değildir dedim ben :) tabi uzun süre yurt dışında olunca Türkçe zayıflamış Bizde iki şey hiç zayıflamaz.. Türkçe ve Türklük.. Türk'ün T sini büyük yazamayanlarla karıştırma beni.. :he: Sahi.. hektor fıkrasını biliyor musun sen.. ?
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bizde iki şey hiç zayıflamaz.. Türkçe ve Türklük.. Türk'ün T sini büyük yazamayanlarla karıştırma beni.. :he: Sahi.. hektor fıkrasını biliyor musun sen.. ? anlat herkes öğrensin
reis, gemiden kaçan farelere dolarlarınızı götüremezsiniz demiş !
Alıntı: Originally Posted by rumenigge anlat herkes öğrensin Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor
Alıntı: Originally Posted by MKELES Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor bizde karabaş versiyonu olarak anlatılır o
Alıntı: Originally Posted by MKELES Ya bu bildiğimiz hector mu? Hani adam üçüncüde dayanamıyor ve hectora kaç lan oradan adam şimdi s..... diyor Aynen o.. hektor. :he:
Alıntı: Originally Posted by rumenigge bizde karabaş versiyonu olarak anlatılır o Karabaş, Akbaş veya hektor... farketmez.. Önemli olan kimin osurduğudur.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Aynen o.. hektor. :he: onun bizdeki versiyon kaç karabaş zehirleneceksin