hacmin iyisi kötüsü olmaz bir yandan da :drunk:
Printable View
Devre kesiciyi eksi yonde calisti kardes asagiya cizdi ...burada mali toplamaya calisiyor diyen arkadaslar ; elindekileri bosaltmak isteyen var ama almiyor toplamiyor, devre kesici bile aktif hale gelmis... diye anliyorum ??bilen bir arkadas sen yanlis anlamissin dogrusu bu diyebilirmi
[QUOTE=ozgurgg;521659]Devrik düşük anlamlı cümlelerle ne anlatıyosunuz? Pek anlaşılmzdı
Gecen haftaki yukseliste asiri mal cikisi oldu bir an ve devre kesici aktif hale geldi... bende diyorum ki alici olan mali toplayan karsilayamadi alici olmadi ...hani forumda bu sayfalarda mal toplaniyor denmekte kimse mali almadi ve 189 tepe yapdi 10 dk bile duramadan gerisin geriye geldi ...ben boyle anladim ve farkli analizi olan varsa anlatsin bilgilenelim
Soruları daha açık sorarsan belki seni de biz anlayabiliriz .
1 Devre kesici eksi yönde çalıştı ne demek ?
2 Kardeş Aşağıya çizdi ne demek ? ( Aşağı çizmek nasıl oluyor ?)
3 Aynı cümle içerisinde '' Hem boşalmak isteyip almamak ve toplamamak '' ne demek ?
Açık bir şekilde ne demek istiyorsan onu yazarsan kısaltmadan daha kolay cevap verilebilir .
Mal toplanıyor diyenlerden biriyim sorunuzu anlaya bilir isem cevaplamak isterim .
Mal Toplanıyor derken ben , Her firmanın elindeki malların zaman içerisindeki sahiplenme miktarını tablo ile Açıkladım .
Bkz Ref : Önceki sayfa .