Printable View
Alıntı: Originally Posted by Platones hocam 3,689 dan kastınız burdan alım yaptınız değil mi? hedef kaç peki? zahmet olmazsa yazar mısınız alım yapmadım dostum, o anki fiyatı yazıyorum... hedef üstteki oluyor..
Alıntı: Originally Posted by eşkiya viop net hedefi twitter dan verdim.... 11-300 çok yakın zamanda.... resim var ama atamıyorum maalesef... :)
Alıntı: Originally Posted by eşkiya alım yapmadım dostum, o anki fiyatı yazıyorum... hedef üstteki oluyor.. peki hocam 3,675 den dönüş mü bekliyorsun, kötü yakalandık gitti bizim bebelerin bez parası
Alıntı: Originally Posted by Platones peki hocam 3,675 den dönüş mü bekliyorsun, kötü yakalandık gitti bizim bebelerin bez parası ondan sonrası evet mi hayır mı ya kalıyor dostum... ya 3.30 yada 4 lira, ona göre...
Alıntı: Originally Posted by eşkiya ondan sonrası evet mi hayır mı ya kalıyor dostum... ya 3.30 yada 4 lira, ona göre... kusura bakma dostum çok başını ağrıttım son olarak cuma kapanışa kadar vob da beklentin nedir acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=T47a6BwNtPw saldırrrrrrrrrrrrrrrrrr
Alıntı: Originally Posted by Platones kusura bakma dostum çok başını ağrıttım son olarak cuma kapanışa kadar vob da beklentin nedir acaba? oboculara tobo diyorum.... hahahaha cumaya kadar değil, referandum sonrasına odaklan..... illüzyona kapılma derim... :)
Alıntı: Originally Posted by eşkiya oboculara tobo diyorum.... hahahaha anladım çok sağol hakkını helal et