Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Haklısınız. Daha PPF'lerdeyken TCD,GPG,KRF ve OBP için dikkat demiştim. 1/4 tuttu.3'ü fos çıktı. 1 şahlandı. Hepsinden TCD performansı beklemiyordunuz herhalde üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Pandam Fid alirsan ne gulerim ama😀😀 Eib bitmismi?
Alıntı: Originally Posted by burak1987 İki seceneğim var birincisi %60 tcd % 40 gma. İkinci secenek %100 tcd. Vade 4 ay. Sizce hangisi. Sent from my iPhone using Tapatalk Burak kardesim ates seni cagiriyor biz ne desek bos sanki 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Tam istedigin fon GMR Ytd... Yarin 50k giris yapacagim... MAC'in tadı kaçtı ya tcd yada buna karar vereceğim son parça icin
Alıntı: Originally Posted by shangil Eib bitmismi? O ne demek neden bitsin
Alıntı: Originally Posted by Webster Sayende ekmek yedik ustadim Jalenin mimari ben zannediyorlar ama kamera arkasindaki yonetmez sizsiniz Estağfurullah Allah daha çok nasip etsin size de inşallah.
Alıntı: Originally Posted by shangil Eib bitmismi? Biten bişey yok Sn.Shangil aynı yerinde duruyor:) Hisseleri yükselmeyince fonunda değeri artmıyor haliyle:)
Alıntı: Originally Posted by shangil Eib bitmismi? Biticek gibi yapmış. Umarım toparlar.