gram yıl içinde 400 leri, dolarda en kötü 6,50 leri test eder geçerse biliyorsunuz nerelere gideceğini...
Printable View
gram yıl içinde 400 leri, dolarda en kötü 6,50 leri test eder geçerse biliyorsunuz nerelere gideceğini...
6.1199 vurdu çekti
Borsadaki çözülüşün oranınına bir de altın ve dolardaki artış yüzdesine bakın.
Ekibin nasıl iyi çalıştığını anlayın.
Ancak bu çaba ve kurların yerinde sayışı, bence daha da bela olacak.
Çünkü dövizde yeni alıcılar trene atlayacak bu hızda giderse lokomotif...
Oysa elinde döviz tutanların bir kısmının çözmesi için onları tatmin edecek iyi bir sıçrama gerekiyor.
O geciktikçe maliyetler artacak ve toplum iyice dolarize olacak.
Varlık fonunun imkanları ne kadar acaba?
Hala kullanılabilir durumdaki olanaklar?
BİST'e ne kadar arka çıkabilir bu fon ?
Güçlü kurumlar da kendi hisse senetlerini toplayarak destek veriyorlardır...
Yönetimin şu an tek derdi, dolar kurunun baskılanması ve BİST'in daha da çökmemesi...
Kolay değil.
S&P 500 VIX 41,94 54,39 40,84 +0,00 +0,00%...40-50 arası korku endexsi,bu durum 2008'de mevcuttu !!!
Erdoğan, bu kez de AB liderleriyle görüşmeye Avrupa'ya gidiyormuş...
Suriye'de askerlerimiz öldürülüyor...Onlarca. Mağduruz. Adam kalkıyor koca bir heyetle asli faillerden Putin'in ayağına gidiyor...Dert anlatıyor.
Yıllardır baktığımız göçmenleri sınıra salıyoruz. Gidin Avrupa'ya isterseniz diye.
AB Yunanistan Bulgaristan tutuşuyor...
Mağdura yatıyorlar. Öyle ki AB hemen Yunanistan'a parasal yardım yapıyor.
Bizimki gene yollara düşüyor. Dert dinlemeye...
Neden onlar gelmez ricacı olmaya?
Anlayan var mı?
Ekonomi üzerine iyimserliğinize , gerçekçi bir yaklaşımla Maalesef katılmıyorum çünkü Usd nin düşmesi demek üretim yapmamız demektir ki...maalesef biz üreten bir ülke değiliz. Zira Usd nin çıkışına zemin hazırlayan Ekonomik biçimsizlik dir ki bunun yanlışını faizleri düşürerek yaptı ,TL yatırımcısı Usd ve altına kaçtı...ve borsa ya kaçanlar, kurt kapanın da çok dan yem oldular. Saygılarımla Bahar ayazında Umutlu , Huzurlu günler dilerim.