Bir hisse seneti son 3 ayda ıkıye uçe katlıyorsa o hısseye tekrar gırılmez zaten gırebılıyorsan spek artık kar al yapıyordur senın girmeni istiyordur...
Printable View
Bir hisse seneti son 3 ayda ıkıye uçe katlıyorsa o hısseye tekrar gırılmez zaten gırebılıyorsan spek artık kar al yapıyordur senın girmeni istiyordur...
Arkadaşlar;
Enseyi karartmayalım.
Şirket x hissesi değil, crfSA.
Dolaşımdaki lot azalıyor, gözü yıldız pazar veborçsuz, yatırım yapıp büyümeyi düşğnen bi şirket. Sakin olunuzzzz...
Sorum olacak sizlere;
Bedelliye katılmak için aracı kurumumuzu arayıp sözlü onay vermemiz gerekir mi? Yoksa yatırım hesabımızda yeterli nakit olması durumunda rüçhan pazarı sonra erince otomatik gerçekleşirmi??
Tşk
Sent from my iPhone using Tapatalk
KYnın (ve özellikle yeni yatırımcını) Kent, Kuyas, QnfB rüçhanlarında kar pastasından aldığı payı hazmedemeyen başta aracı kurumlarla birlikte BYlar; stratjilerini KYnın rüçhandan kar elde etme hayalini ve beklentilerini yükseltip rol kapıyorlar. Dikkat etmek lazım.
Bu durumda KY (yeni yatırımcı olarak) geleceğine inandığım Crfsa rüçhan pazarını izlemeye devamdır benim hedefim. Bol kazançlar dilerim.YTD.
Karfur beynimi yaktı. En son dün 23 maliyetle 4000 civarı almıştım.(net sayıyı bile hatirlamiyorum [emoji2]) sabah sanırım 714 ana 714 Rüçhan vardı sabah hesabimda.
Şimdi anaları ortalama yüzde 1 zararla verdim. Rüçhanları da görünürde yüzde 15-20 arası karla verdim. Totalde zarar mı ettim bilmiyorum. Sabah tabandan aldığım ana hisseler duruyor. Ayrıca sabah açılış fiyatı altına inince aldığım ruchanlar da duruyor. Brutte olduğu için satmiyoruz zaten.
Tekrar tabana gelirse anakagit alma düşüncem var. Rüçhan ne yapacak kestiremiyorum. Rüçhanları 35 lerden versem olacakmış dedim ama aşağı yukarı nereye sürecek bilmiyorum. (Satışlarım ana 127-128 civari Rüçhan 29-30 arası)
Muhtemelen bir daha bedelliye girmem. Veya bu kadar karmaşık bedelliye girmem. Dün hasbelkader almış bulundum. Brüt olduğu için de satamadim. Mecburen bölünmeye gittim. İnşallah kalan arkadaşlar kazanır. Bende de hala 100-200 ana ve Rüçhan mevcut.
Totalde crfsa hissesine asla zarar etmedim. Şu son işleminde bir miktar zarar etmiş olabilirim ancak bu hissedeki genel kazancimin yanında ciddi bir tutar değil.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesi uzman usta üstad sanıyorsunuz. Sıkıntınız burda. Malı 30 üstünden alırsan mağdur olursun. 8 den alırsan kazanırsın. 18 den sattıgın mal bir daha 18 tl ye gelmediyse bu kadar kan gövdeye rağmen gelip üstadlık yapmazsın. Utanır insan yani.
Borsada para kazanmanın tek bir yolu var doğru hisse doğru zamanlama.
Şuan crfsa hissesini övende gömende haksız. 8 tl den gelmiş 22 tl de taş gibi duruyor.
Olay bundan ibaret. Maliyetin kötüyse seni kimse kurtaramaz.