Printable View
Alıntı: Originally Posted by sinterklass CONSENSUS şov olmuş burada.. Tebrikler hocam. Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez
Alıntı: Originally Posted by sinterklass CONSENSUS şov olmuş burada.. Tebrikler hocam. Eyvallah sinterklass bayımız..
He,he Garan short açtığım yere bir günde geldi. 10 kaplan gücündemiş,peh...
Alıntı: Originally Posted by akira :D füzeyi yemişsin kıçına halen konuşuyon :D Sayende para kazanıyoz :D Aa ne kadar AYIb.. Görmesin yönetim.. ) sind0orizelu'yLa 0 oyunagelen$ey de bu durumda.. İyi yönetim lazım, yoksa yazık buralara..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez Tabiykide he he öyledir katılıyorum :D 1 jetonla mı yedi :D
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez Daha kaburgalar sıyrılır umarız.. Gevrek çıtırdıyo namıssız ate$in harında..
Alıntı: Originally Posted by akira Tabiykide he he öyledir katılıyorum :D 1 jetonla mı yedi :D Niye kıskanıyorsun, bi ceton olur mu..boyna kavuruyor ,sayak mı yani :he:
Kankin nöbet geçiriyodu sanki akKira az bak hele yığılmasın hepten oğlan.. )