Havacılardaki fiyatlama acaba mı dedirtiyor bana.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Size bir şey diyeyim. Ukrayna kazanır ise bizim önemimiz kalmaz. Rusya kazanır ise ülkemiz çok önemli hale gelir. F35 dahil kuzey ırak suriye politikalarımız isteklerimiz dinlenir hâle gelir. Ben bunu derim bunu bilirim.
DAX 13.000 altına geldi. Pazartesi buradan tepki gelmesini beklerim. Bu seviyeler 2018 Aralık, 2019 Aralık seviyeleri. Pandemi öncesi zirvenin altı. Fiat-Peugout-Chrysler birleşmesi Stellantis 3.3 FK'ya düştü. TOASO ve FROTO bile 10 FK üstünde. DAX daha düşmez demiyorum uzun vadeli grafiğe bakınca bir aşağı banta giderse %5 daha boşluk var. Kanalın alt bandına değecek dersen daha yolu var ama savaş eskale etmediği sürece beklemiyorum. Yani DAX yavaş yavaş menzile geldi gibi. Fakat SP500, Nasd** halen güçlü duruyor. Orada halen yol var bence.
Pala şort olmuş olsaydı şu atmosferde tabanları yağlardık, tuta tuta prostat olmasa iyi
bizim endeksin düşeceği yok. avrupa yatırımı yapan fona girmek lazım.
(temettücülerden sonra foncu da geldi hadi bakalım)
Bizim milliyetçi geleneğimizde hep lidere itaat vardır ,liderin başkasına itaat etmesinin önemi yoktur
şu forumdaki bazı sembollere bakıyorum milliyetçiliği seçmişler ,yaptıkları iş ise paradan para kazanmak (paradan para kazanmanın bu ülkeye hiç bir faydası yoktur)
peki niye bu milliyetçi sembolleri seçmişler ,fikri olan var mı ?