Tabiiiii :)
Korkun. :)
Oyarlar adamı :)
Printable View
Tabiiiii :)
Korkun. :)
Oyarlar adamı :)
İşte biz senelerce bunların maaşlarını ödedik.
Bu ab mevzusunuda bir fırsatta BİLEN BİRİNE soracam
Muhtemelen korkutma girişimi.
Tesekkurler cok aydinlatici oldu. TR den kendi adima acilan hesaba muhtemel vergi durumu nedir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
butun avrupa ulkelerine elimi kolumu sallaya sallaya girerim . pasport polisinin neden sorusuna direk olarak sanane vur muhru isini yap cevabi veririm :)
2 ulkeye zorda kalmadikca gitmek istemem her gidisimde tedirgin olurum sebebi gecmine yonelik inceleme yapip bana vergi borcu cikarmalari .
Culpable nickini dunyada tanimayan varmidir :) belli kategorilerde bu nicki 1 kisi kullanir
bu nick daha once banli idi eski forumda ttrak basliginda insanlara mal almayin ben elimdekileri bosaltayim sonra alin diye ekran goruntusu gondermistim 270bin lotluk gunluk hacim ekrani idi :) sagolsun hisse.net ekran goruntusu sonrasi banlamisti 2030 a kadar simdi yeni forum olunca bu nicki alabildik
Culpable birseyler yaziyorsa bunlari dikkate almak fayda getirir :kahkah:
https://youtu.be/LMsvvQSRIO0
Zübükzade nasıl mebus karısı yapıyorsa
SPK da bizi yabani kaz yaptı.
Gereğini yerine getireceğiz.
Uçamayan yabani kaz olur mu :kahkah:
Arkadaşlar ben araştırmalarım sonucu sadece bir tane aracı kuruma güvenebildim. İngiltere'de FxPro diye bir firma, para yatırma çekme işlemlerini de finansbank aracılığı ile 1 iş günü içerisinde gerçekleştiriyorlar(bu bilgiyi hesap açan 2 arkadaşımdan edindim). Yalnız spread oranları çok saçma(düşük ve ya yüksek anlamında demiyorum, bi 25 oluyor bi 8 çok enteresan). Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Kolay gelsin.