sv.Mohikan dalga dulga yazıyorsunda birazda şirketlerin kimliğinden temel değerlerinde de yaz.
Bu yorumların borsadan anlamayanlar için çok tehlikeli...!!!
hele biraz anlat bu şirket hakkında?
(sizi uyarıyorum)
YTD
Printable View
sayın iki gözüm cok anlıyosan sende bir topik acda seni kac kişi takip ediyo bakalım illaki bir şey yazmak sorunda hissetmeyin kendinizi adam dünya hisse analizi yapıyor hangisinin ne oldugunu ne bilsin zahmet etsende sen yazsaydın şirket hakkında bilgiyi tşklerr
Arkadaşlar herkesin bir sitili vardır bu piyasalarda.. Mohikan hocamında sitili bu.. Beğenen alır,beğenmeyen işine bakar..
Mevzu bu kadar basitken ortamı germeye gerek yok..
Üstad bu arada alacağımdan falan değil meraktan soruyorum.. Bu Alctel de olay nedir? Bu hareketleri destekleyen temel, teknik bir veri varmı sizce?
Mohikan hocam Egser analizi yapmanız mümkünmü acaba...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaktiniz olursa Bagfas teknik analiz rica etsem..İyi çalışmalar..
Mohikan abey,
Odaş için daha önce 5,10 civarına bir C düşüşü bekliyordun, ben de olmaz diyordum, artık hedef en az 3 hatta 5 çocuk pardon zirve olmalı :)
Sanırım darbe günü gördüğü 10,23'e B etiketini vurmuştun, şimdi o seviyeyi kırdık, sayım değişti ve artık sen de gelsin yeni zirveler mi diyorsun, yoksa geçen seneki seviyeye B-1 ve şu andaki zirveye B-3 deyip yine devasa bir C mı bekliyorsun?
Sn Mohikan teknik çalışmalarında elliot dalga prensibi esaslarına göre öngörülerini ve şahsi düşüncelerini paylaşıyor.Bende şahsen elliot dalga prensibine pek ehemmiyet vermem ama bazı iddaalaşmalar ve agır eleştiriler forumda çok gereksiz.