Güncel swapları bilmiyorum ama makas hala yüksek görünüyor...
Printable View
Güncel swapları bilmiyorum ama makas hala yüksek görünüyor...
SPOT da BofA satışı abartmaya başladı, hem de alış gününde! satışta zaten Margin Call/Teminat tamamlama saati ile başladı,
https://i.hizliresim.com/ctm4sgz.PNG
Pazartesi eksi kapanış hayra alamet sayılmayacağı için canla başla topuyla tüfeğiyle savunmalı :) Yedek oyuncular devreye girmeli. BIMAS ısın evladım sahanın kenarında.
822500 altına geçmemiz iyi olmadı
817 desteği tutsa bari
Yok Alper hocam ben malları erken teslim ettim maalesef.
Hoş ettiklerimde eşşeğin önde gideni çıktı da tepeden vermedim.
Kısaları da hep denedim , bir taktik olarak akşam mal alıp sabah hergün zıplamada verip gün yükseği kısa denedim.
Ama şimdi çıplak short olarak açtığım için yazdım.
Mal sıfır sadece short var.
Bakalım, kısmet.
Sizi tebrik etmemi şaka olarak yazmadım ..ben klasik teknik analiz ve özellikle EW çok seven biriyim ..EW e çok hakim olan Üstat TÜRKOĞLU ile çok yazışmalarımız olduydu zamanında ..kendisi uzun zamandır yazmıyor ..sizde onu gördüm ..grafikleriniz çok güzel ve özellikle grafiklerin altında yorum yapmanız ayrıca güzel ..çünkü bazen grafikler gözükmeyebilir ..mesela ben eskiden çok grafik atardım mekanımda-bir çok arkadaş göremiyoruz dedilerdi ..mesela devlet kurumlarında bazı sitelere blok var ..veya arkadaşların bilgisayarı veya mobil inde gözükmeyebilir ..onun için yazılı yazmak daha iyi ..
Ayrıca ..size hakaret edip kendi seviyesine çekmek isteyenlere de müsaade etmediniz ..efendiliğiniz ile yendiniz onları ..ki daha önce eski dostlarım bozkurt ve ayasofya ya yazdığım gibi --------önemli olan beyefendiliktir ..
Velhasıl Sayın SEL ..ister kazanç ister kayıp ..net olduğunuz için ..iyiki varsınız ..
Saygılar :)
Bu da muhtemelen viop topiğinde yazdığım en uzun yazı belki ..