Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Yani sonunda kabul ettin sube muduru oldugunu sadicim Bankayıda söyledik en son ANZ idi :)
Yarın YKB işi var fonlara dikkat edelim. Az biraz endeksi eğebilir. YTD.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yarın YKB işi var fonlara dikkat edelim. Az biraz endeksi eğebilir. YTD. 107854 diyenler var üstadım ne yaptınız siz :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi umarim bu resimlerin etkisimde kalip fon almiyorsundur😆 Ahu bir ara idoldü ya.
Alıntı: Originally Posted by admustafa 107854 diyenler var üstadım ne yaptınız siz :) Yan hesap yüksek ben düşük yazıyorum. Birinden biri olur elbet.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yan hesap yüksek ben düşük yazıyorum. Birinden biri olur elbet. İki hesapta zor olmuyor mu üstadım? Hangi hesabın ne yazdığını bilmek lazım sürekli :) Ana hesap bazen kendi yazdıklarını bile unutuyor:)
webcim thy 13,79 ve üstü okutur muyum :kmk:
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yan hesap yüksek ben düşük yazıyorum. Birinden biri olur elbet. Alıntı: Originally Posted by admustafa İki hesapta zor olmuyor mu üstadım? Hangi hesabın ne yazdığını bilmek lazım sürekli :) Ana hesap bazen kendi yazdıklarını bile unutuyor:) Emmi boyle olursa anlasilacak Cok acik veriyorsun Pangaci zekidir