https://youtu.be/t-9hmIW3omw
Printable View
Para karsiligi degil. Para vermek zorunda degiller ama veriyorlar.Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
40d
Durum şu;
Parayla vatandaşlık satıyoruz. Vatandaşlığı satın alanlar kim,vize vermeyen ülkeler bilmiyor
Sınırımızdan giren milyonlarca insanın kaçı militan ve kaçı vatandaş oldu bilinmiyor
Para karşılığı bizi tampon bölge yaptılar, topraklarına sızma istemiyorlar
Acı ama gerçek
Belki de Tayyip Agamin pazarlik gucu yuksek.
Pars Plus
@Pars_Pluss
Kimliği belirsiz SİHA’lar Suriye’de bir şeyler deniyor 😎😉
Hayri Kozanoğlu
@HayriKozanoglu
·
18d
Tüm ajanslar Türkiye’deki faiz indirimi haberini manşetten geçiyor!
Bu küresel enflasyon ortamında tüm merkez bankaları faiz artırma yarışında.
Dolayısıyla bir merkez bankasının faizleri yukarı çekmesinin haber değeri yok.
Faizleri düşürmenin haber değeri ise çok yüksek!
Alıntı:
H. Bartu Soral
@BartuSoral
Önümüzdeki 12 ay içinde 220 milyar dolar bulması gereken ve enflasyonu %80’i geçen bir ülke, üstüne dünya faiz arttırırken faiz indiriyorsa; ciddi bir kaynak anlaşması yapmış veya çıldırmış olmalı.
Bu bağlamda Rusya’yla kapsamı çok geniş bir anlaşma yapıldığı konuşuluyor.
Sadece ekonomiye takılıp kalmayalım. Siyasi, askeri hatta 1.dünya savaşı öncesi,1914'de kurulan ittifak ya da itilaf devletleri gibi bir siyasi birlik gibi düşünmek gerekir.Alıntı:
Net bildiğimde Rus şirketler ithalat ve ihracatı Türkiye üstünden geçirmek için görüşmeler yapıyor. Rus Eximbank’ı bunun için kredi sağlıyor ve Rus sermayesi Türkiye ve KKTC’de iş imkanlarını araştırıyor.
Ayvagöbekli doktrini nasıldı? Dünyanın yeni hegemonu Rusya-Almanya-Ingiltere ittifakıdır. Burada Ingiltere çok da önemli değildir. Olmazsa olmaz olan Almanya-Rusya ittifaki. Şuan bu da yok. Hatta aralarinda ciddi sorunlar görülüyor. Mevcut Alman hukumeti gitmeden çözüleceği de yok..
Ben bunu covid başlamadan önce uygulamaya başladım. Aşılardan çok önce. 30 kg verdim. Halen devam ediyorum.Alıntı:
Mustafa Tanyeri
@TanyeriMustafa
💥 Önümüzdeki dönemde en çok duyacağımız tıbbi terimlerin başında "Ofaji" yani hücre yenileme terapisi gelecek. Sonra "aralıklı oruç" ve ketojenik diyet. Neden?
Çünkü dünya, mRNA aşılarının insan vücuduna vereceği hasarların önlenmesi için büyük bir çabaya sahne olacak.