pıst 100 de bugun yabancı veya bıyıklısı , bademi birileri para çıkışları mevcut.
Printable View
pıst 100 de bugun yabancı veya bıyıklısı , bademi birileri para çıkışları mevcut.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 78 kişi okumaktadır. (20 üye ve 58 ziyaretçi)
mert45, Cautionary+, Culpable, dady cool, el turco+, eygul, hakansahin, işçi74+, Karatay, kemo+, manif, maverick_nd, metin68+, sindoma53, sofist_11, tiko, Tince, TÜRKOĞLU+, yoktur, Zinedrimed
Giderek azalıyoruz ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6072049
Ağustos vade sıcak geçecek demiştim ve hakikaten de çok sıcak geçti ..tüm rekorlar kırıldı ..ve hemen hemen tüm dalgaları yakaladım ..bir kısmını değerlendirdim bir kısmını değerlendiremedim ..fakat Ekim vade için henüz bir fikrim yok ..çok değişik bir kalıp çiziyor ..burdan 50000 point(eski fiyatla) yukarı gitse de - devre kesicili seanslar olsa da kimse bir şey diyemez ..şahsen şimdilik bir fikrim yok ..olursa online paylaşırım gene :)
Senin tatil ne oldu :one::he: ne zaman :)
Abkanin vade gecis gaplari ile ilgili tezleri vardi gorup ekim vade icinde yazarsa iyi olur . bazi vadelerde kapaniyor bazilarinda kapanmiyor diye yazmisti diye hatirliyorum
Tatilmi kaldi abi, gecen hafta hallettik o isi hatta donuste Bear abinin yanina ugradim cayini ictik boregini yedik :)
Bir terslik cikmaz ise planda yeni tatil var 15 eylul gibi 3 gun madrid 3 gun barselona belki donusu Almanyadan yapip 2 3 gunde almanya olabilir.
Yunan a daha once hic kalici olarak gitmemistim 5 gun daha kalsam geri Turkiye ye donmezdim herhalde.
Sudan ucuz bir ulke
Teb cok fena long kapamis bugun aylar sonra hayirdir ins. Secim mi geliyo yoksa:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi.
Ereğli de çok aşırı yüklü ordino yedi.
Malı verdiler ky ye.
Beyaz yakacı finansal özgürcü tipler twitte pazarladı
At suratlı mal var bi tane o pazarladı. ( beyinsiz temelci güya bilanço bile bilmez yüz binlerce takipcisi var)
Mal millete gitti ama alanlar hala taşıyor.
Kazanamadık edemedik ama sıra bize gelecek diyorlar.
Korkmadılar. Malı vermelerini gerektiren bi durum olmadı.
Takibimde ama almadım. Sen beni anladın.
Sevgiler selamlar