Yani demek istediğiniz bu ücret her ay mı kesiliyor? 360 küsur lira her ay saklama ücreti mi ödememiz gerekiyor?
Printable View
Sizin kurum nasıl çalışıyor bilmiyorum ama benim hesap açtığım aracı kurum aylık alıyordu, portföyün büyüklüğüne göre belirlenen bir para bu, tabi bazı kurumlarda farklı aylık masraflarda var hesap işletim ücreti yada MT atanması tarzında, her kurum farklı bir yol tutturmuş gidiyor, bir çok ücret yada masraf maalesef gereğinden fazla...
Kendini hisse yoğun sanmaya başlamıştı sonu hüsran... Bugün de -%3.16 evet IPB
Günaydın dostlar. Para piyasası fonları, borçlanma araçları fonlarının 1-2 puan gerisinde kalmaya başladı. Sanırım kasımda beklenen faiz indirimi fiyatlanıyor.
Rica ederim, birde boşta kalan para malum akşama doğru vadeliye aktarılıyor, sonra gelen faizden devlet stopaj kesiyor, bazı aracı kurumlar bu faizden %40 bazıları %15 komisyon kesiyor, bu şartlarda bu oranlar resmen soygun, hesap hareketlerini takip etmeyen yatırımcıyı kaz gibi yoluyorlar...
Portföyde; altın, yurtdışı etf, yerli hisse fonu ve ppf var
Olası bir kur hareketine karşı defansif amaçlı usd bazlı yatırim fonu olarak ne alınabilir?
RIK her ne kadar yabancı borçlanma araçları icerse de içinde önemli miktarda tl varlik da taşıyor. Eurobond fonları bu ihtiyaca cevap verir mi, ya da başka varsa fon türleri.