Pazartesi için beklentiniz nedir ortaklar
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi için beklentiniz nedir ortaklar
Boyle sert yukselislerden sonra en saglikli hareket bir sure yataya baglayip bu seviyeleri sindirmesi olur.
Ama safkr in gecmisine baktigimizda sindirme islemini genis araliklarla yapmayi sevdigini goruyoruz.
Zaten ky nin tek fiyat nedeniyle rahat al-sat yapamayacagini bildigi icin sinir testi zorlu geciyor. Eger bir zigzag yapacaksa 3.30-2.70 arasinda yapabilir.
Spek hazir harekete basladim devami gelsin derse tabiki hayir demeyiz :)
Diğer 5 kurumun lotlari ve ortalamaları ortadayken ya hakimi olmak için devam edecekler çünkü bu yükseliş o diğerlerine yarayacak.yada malum kurum gibi bir hişimla grdigi hisseden sessiz sedasız ayrılmaya başlayacaklar.benim fikrim ise hiç olmazsa ilk 5 kurum arasına girip söz sahibi olmaya çalışmaya başlamak istemeleri yonunde .çünkü 3.06 lardan sildilerse kısa vadede hissenin bir seviyeye gelecek düşüncesi .mesela 4-6 seviyeleri
Kademelere satis girince piyasa yapici almiyor. Aslinda buralarda dinlenmesi de guzel.. Hayirlisi bakalim.
Uzun vadeli biriktirme hedefimi hızlandırarak, bugün itibariyle 1/10.000 (%0,01) ortaklığa ulaşmış bulunuyorum.
Hayirli olsun, demek ki sizinle alim satim sozlesmesi imzalanmisiz. Bende son 8 ayda topladigim saflarimi vadeyi kisarak yeni yatirimcilara arz ediyorum. % 2.5 lardan basladik peyder devam.
Yalniz ilginc olan aliyorlar. Belki hedefleri cok yukarda.. Hayirlisi bakalim..
herkese selamlar... %25 aldım devamı aşşağı gelirse yarına..