İnanıp inanamak size kalmış ...Olay 2007-2008 tarihlerinde yaşandı...Konu da dediğim gibi kapandı....
Printable View
O kadar da değil denilen herşey oluyor. Olmaz denilen herşey oluyor. Sade vatandaşların bir kısmı da almış. Geri alırlarsa onlardan alacaklar. Yandaş kısmı planlıdır zaten. Kim olduklarını açıklamayacaklar. Hesap da sorulamıyor. Bir haber var belki ABD'den. Alel acele yapmak zorunda kaldılar bu operasyonu. Anlaşılırsa hata oldu der kapatırız konuyu demişlerdir. Bunların söylediği harften şüphe duyarım ben bırakın kelimeyi cümleyi açıklamayı.
Selamlar Rok Rom ortaya karışık bir şey yapar artırmaya izin yok bence Glp yi 20.75 den fonlar böyleliklen artırmadan artırmış gibi olur ben böyle bekliyorum Ergun diler bugünkü yazısına baktım medya inşaat sektörü bu dolar krizini kaldıramaz diyor yapısal reform her neyse şart diyor. Medya el değişirken usd ile kredi kullanırken usd ile peki gazateler usd ilemi satılıyor memlekette. Yemeği yerken kimse bizi sofraya davet etmedi ama hesabı ödemeye köşe yazılarıyla davet ediyorlar Bilinmiyen cisim (Herkes biliyor da işimize gelmiyor)son tahlilde hızlan yaklaşıyor.
Alel acele yapmalarını gerektiren bir durum olmalı. Yoksa bu konuda ustalar usulünce yaparlardı. Her şey mümkün artık hiçbir şeye şaşırmamak lazım.
Önce emeklilere sonra çalışanlara maaş ödenemeyecek dedim komşuma yok artık dedi. Bayram öncesi maaş alamadı emekli. Bayramdan sonra taze basılmış banknotlarla ödendi maaşlar.
Neyse reis büyük adam. Bu da geçer dedi. İçim ferah şu an :)))