Bu kadar sessiz sedasızken büyük para bence 350 YTD
Printable View
Bu kadar sessiz sedasızken büyük para bence 350 YTD
Kurucular sermayeyi temsil etmedıgı gıbı belli haklar verılmıs temettu gıbı şirket ilk anasozlesmede bu hısseler satılırken temettu den %10 alır demişsin hisseleri satmıs sın
sözlesmeyı tek taraflı tegiştırıyorsun bundan kaynaklı karsı taraf hissenin gercek degeri uzerınden şirkete devretme ıcın dava sanirim ondan bahsediyor
Bu tip hisse de tek taraflı degısıklık yapılamaz her kurucu hissedar dan imza ile degişiklik yapılabilir o zamanlar malum parti yargı da istedigi kararlar cıkarıyordu.
Ytd.
Bir işte calısyorsun belli gelırın var patron gelıyor 10 bın olan masını 5 bın e indirdim diyor sozlesme de degısıklık yapıyor ıscı de olsa imza atmadan kazanılmış hak tek taraflı degıstırelemez. Sartlar sana uymaz ise imza atmazsın şirket tüm haklarını verir herkes kendi yoluna gider ımza atarsan sartları kabul eder calısmaya devam edersın en basit örnek herkesin anlayacağı
Ytd
Banka işe el atarsa atar.. gerisi hikaye. Ne zaman ki istedikleri toplamı elde ederler o zaman el atacaklardırr.....
Önceki senelerde işbank Cagrı yapar umudu ve hisselerin dıp olması ve işbank karsına almak istemiyordu. Erdogan ın acıklaması ile hakkı yenen hısseler degerlendi burda bir haksızlık olmasa ısctr gıbı düşerdi
500 bın e alan da 3 TL alıyor 7 bin e alanda
Davaların acılması normal 500 bın TL baglayıp işctr alan 25 30 bın temettu alıyor 500 bıntl ye kurucu alan 3 TL temettü alıyor.
Eskı gunler geride kaldı bir düzenleme bekleniyor ama yapmayınca dava yolu görünüyor
Ytd.
Efe kardeş çok güzel analizlerin var eyvallahta bunlar güçlü be usta teslim etmezler hakkımızı ben ümidi kestim
Hukuk işlediği an güçlü belli olacak .