Gordugunde benim icin de bi zahmet 3.000 TL.
Tinaz Abi'de Huawei varmis, selami var de..:)
Printable View
Avrupa'nın ünlü uluslararası takas kuruluşu Euroclear Bank ve Clearstream Banking ortak iletişim platformları Bridge üzerinden Türk Lirası işlemlerini 18 Mayıs'tan itibaren askıya alıyor.
https://www.finansgundem.com/haber/t...ldilar/1491763
Benim yardim ettigim bir eski arkadasim var.
Oto Sanayide dukkani vardi, fena batti, borclarini 3 sene once yapilandirdi, fakat, onlari da odeyemedi.
Neyse uzatmayim, para gonderiyorum, 2018'in borclarini kapattigina dair maaliye makbuzunun resmini istiyorum.
Oduyor, resmi gonderiyor, 2019'a basliyoruz filan, cok bir sey kalmadi.:)
Şöyle bir gercek var ben fakirim dıyıp dılenenlerden daha cok fakirim. iş anlamında olsun saglık anlamında olsun butun işlerim ters gitti. Rahmetli babam cenabetmi geziyon derdi :). Çok sukur elım bolken verdıklerım sayesinde belki Halil ibrahim bereketi oluyor.
Yardım etmek güzeldir niyet onemlidir sonuçta bununda Allah katında bir degeri vardır.
Ben sadece bu amacla para kazanmak istiyorum.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, iş dünyası ve ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kaan, AA Finans Masası'nda yaptığı açıklamada, kurda maksimum seviyenin 4,30 gibi olduğunu düşündüklerini söyledi. Kaan bu seviyenin üzerini köpük olarak değerlendirdiklerini ifade etti. MÜSİAD Başkanı, "Şu anki kurun iş dünyası için ihracat açısından çok iyi bir yerde olduğunu düşünüyoruz. Yıl sonu itibarıyla 5 liralar civarında bir kur öngörüyoruz" şeklinde konuştu.