12 lerde durmaz en son durak 7,50 hazırlık olun.
Printable View
12 lerde durmaz en son durak 7,50 hazırlık olun.
10 numara 5 yıldız operasyon yemiş gibi duruyor hisse özellikle eylül 2022 den kasıma kadar dolar bazlı 3x yaptırmışlar. Şu anda o 3x e başladığı yerin bile yüzde 50 altında hisse. 50 cent dibidir diye düşünürken 0.35 e göstermişler. Bir ton insanın ahını almışlardır herhalde bu işe karışanlar. Çıkar herhalde . Kendilerinden olmasa bile çoluk çocuklarından. Karma ya inanırım ben şahsen.
Gibisi fazla..
Tam da dedigin zaman diliminde belki 50 defa uyardim.
Herkes anlasin diye de 2023 un hakki bitti 2024 u yiyoruz dedim.
Simdi cikmis bazi akli evveller suclu benmisim diyorlar.
2022 icin yil sonu hedefi, revizyon ile o da, max 17 TL idi.
31 TL de uyari seviyemi saridan kirmiziya cektim.
31-51 arasi sadece 8 hafta surdu.
Yil bazinda bakarsak x10 yapti. Oysa hedefimiz veya trendi geregi x3 yapmasi gerekiyordu.
Ama bir hisse giderken kimseyi dinlemezler.
Ranttan pay alma derdindedir herkes.
Veya soyle de derler "fiyat kendi hikayesini yazar"
Ne denirse densin bostur, herkes inanmak istedigine inanir..
Netekim oyle de oldu.
Uyardığınız zaman kendiniz ne yaptınız? Uyarınız doğrultusunda hareket ettiniz mi? Yani sattınız mı?
Gençler kolay gelsin......Allah kolaylık versin......
Defalarca yemleme tarzinda (%2-3) sattigimi yazdim hatta tepki bile cektim..
Satiyorsan sat ama yazma dediler bazilari.
2022 icinde bedelli parasi cikartmak icin zaten ilkbaharda ucuz ucuz verdigimi de yazdim..
Uyarilarim arttikca tepki cektim, 2 hafta yazmayayim bari dedim bu defa da neden yazmiyor satti kacti mi diye tepki aldim.
Tepe donusunde 17 TL ye bile dusebilir yazdim diye tabiri caiz ise linc edildim.
Her sey arsivde duruyor..
Merak eden geri doner okur.
https://i.hizliresim.com/atv7zwy.png
Grafik haftalık logaritmiktir.
Üstten gelen mavi direnç ile alttan gelen mavi desteğin kesişeceği nokta olan 7-9 TL arası artık bir dengelenme yeri olmalı.
Bu hissenin hesabını sosyal medyadan sormak lazım. Lakin bizim memlekette herkes haklıdır. Sadece yatırımcı haksızdır.
Bol şanslar.
https://i.hizliresim.com/29inw0i.png
Lineer olarak Fibonacci çizersek ki fibonacciyi agresif hareketi baz aldım.
Bol sanşlar.