Kervn çıktı gozunuz aydın sıra artık mmcas ta olur umarım.
Ytd
Printable View
Kervn çıktı gozunuz aydın sıra artık mmcas ta olur umarım.
Ytd
Bizim yazdığımız da burada yazdığınız gibi yeni girecek KY'lere hocam...
Forumlarda yorumlarını belge ve resmi açıklamalarla destekleyenleri dikkate alın diyoruz...
Yoksa falcılık yapıp... hem olumlu hem olumsuz abartılı yorumlardan... Ben demişdimçilerden kaçının diyoruz...
Ahhh sayın VOLBOR ahhhhhh,,,
bu topikde
bir tek size cevap veriyordum
ama artık maalesef size de cevap vermeyeceğim
çünkü sadece kendi yazdığınızın bir anlamı var zannedip
karşınızdakinin boşa çıkmış SANMAKTASINIZ
KLASİK YENİ KY BULAŞMASIN yazımı arada bir yazar geçerim
diğer düşüncelerim belli
KODDIŞI için düşündüğüm maksimum tarihde belli
merak eden arar bulur
artık yeni birşey yazmamı gerektiren bir durum söz konusu değil
FİKİRLERİM 2013 KASIM dan bu yana aynı ve sabit
ve sonuncu hariç tamamı gerçekleşti
tüm küfür ve hakaret edenlere sözlerini misli ile iade ediyorum
KODDIŞI olduğunda görüşürüz
Hocam niye kiziyorsunuz hemen...
Eeee siz buraya yatirim yapmadiginiz bir hisseye gelip koddisi olacak diyorsunuz...
Biz bunu saygiyla karsiliyoruz. Ama sizi duzgunce elestirdigimizde ben oynamiyorum diyorsunuz...
Elestirilerimde ne hakaret ne de kotu bir kelime var. Lutfen kervan sayfasina yaziyorsaniz elestiriyede acik olun...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teorik eşleşme 0.55 internet yasağı kalktı olumlu bakılmalı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan tavan ya da %12 açıp akşama tavan kapatması değil de GAP bırakmadan giderse daha iyi olur 09:55-12:55-13:55-17:55-18:05-18:08 vakitlerinde azar azar giderse olumlu olur
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volbor denen şahıs.. Senin yazdıklarından etkilenip zararına satan bir kaç dostum arkadaşım olmuştu. Bunların vebalini nasıl ödeyeceksin ?? Ben 5 senedir bu hissedeyim. Lanet olsun girdiğim güne ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Zararımı başka kağıtlardan çıkarttım ama elimdeki kervan hisselerini de hiçbir zaman satmadım.
Ayrıca elinde olmayan bir hisse için neden bu kadar bi taraflarını yırtar insan ???
Yeter artık. Saçma sapan yazılar yazıp burada birçok zararda olan insanın vebaliyle uğraşma...
Yazık olmuş arkadaşlarınızın etkilenipte satmasına. Diğer arkadaşlar sakın panik olupta hisselerinizi kaptırmayın. Daha bu hissenin önü çok açık. Benim satacağım dememde kesinlikle latifedir. Böyle bir kervan madeni bulmuşken bu maden terkedilirmi ? Altın madeni yanında halt etmiş ASLA terkedilmez.