Imtiyazli hisse yok bildigim . Sahiplerine taaa 2018 de de guven yokmus ama ben guveniyorum . Yoksa piyasa vurur malı elinden alır . Imtiyaz yoksa bunu yapacak davet edilecek fonlar var zaten .
İş oraya gitmesin ama yoksa
Printable View
2018 haziran . Tl bazinda boyle surunen bir zoren felan vardi 1 e 5 yapti 😀😀 ben bunun kdr surunen bir iki sirket var biride bu .
Hemde buyume varken toki beklentisi varken . 70 milyon $ .
Ama su var sirket 10 yillardir ayni taktikle gitmis hep cakmislar surundurmusler 3 ay yukari 6 ay asagi . Istikrar sorunu var .
Tl bazinda bukdr surunmemesi lazim .
Sabirli olan yedirmesin bunlara derim . Buyuk bir fon gorup delik desik eder bunlari . Umarim 4.50 leride goruruz . Hepimiz icin daha iyi olur .
Tepeden %25 dusus oldu . Satmayan zaten satmaz daha da . Hacim zaten cok komik seviyede bunu nasil yildiz pazara almislar enteresan .
Sahiplerinn sirketine saygisi olmadigini gordum gecmis 10 yillik yazilarida okudum .
Sirketine saygisi olmayan yatirimciyada saygi duymaz .
Dilerim imtiyaz olmadigini bir fon gorur hosuna giderde sirkete alip.masaya oturur . Deva holdingde oldugu gibi
Sn. Şakir,
yaklaşık 25 yıl bu şirketi izledim ara ara alıp sattım. Pek bir şey kazandığımı söyleyemem. Zaten hiç gittği vaki değildir. Bunlar bildiğiniz siteler esnafı sanayicilikle alakaları yok. Ancak bu aralar çok sıkıştılar hem kağıdı götüremiyorlar, hem de mal kaptırmaktan korkuyorlar. Tahtada mal olmadığını gören büyükler de ilişmiyor. Yıllardır durum bu, yatırımcısına karşı her türlü hainliği yapmıştır. Az olsun bizim olsun mantığı ile hasbel kader kağıda giren birkaç küçük yatırımcıyı tokatlamayı marifet görüyor bu sülale. İnşallah bahsettiğiniz fonlar gelir de bu gidişe bir son verir. Yoksa ky ile olacak iş değil.
7.5 den aldik
Elimize verdi spek
Bilanco da cok ic acici degil
Yanlis yaptik ama gec
Mecbur bekleyecegiz
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.