Hacim yok ilgi yok. Nereye kadar devam edeceksin böyle
Printable View
Hacim yok ilgi yok. Nereye kadar devam edeceksin böyle
Çıkarsa ekime kadardı çıkmazsa malum o bölgedeyiz :)))
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar çabuk bıkmayın,biraz daha katır kervanında taşıyıcı olun[emoji16][emoji23][emoji23]
Ne düşmeye ne de çıkmaya mecali yok aganın. Yat yat nereye kadar mr. KUTPO
Ne gelen var ne giden...
Sokakta ruzgarla savrulan yaprak gibi...
Sahipsiz ...yazik yatirimcisina
Hissede değişmeyen tek hareket, gün içi hareketlerinin çoğunu o günkü en yüksek değerinin 10 kademe altına yakın bir şekilde kapatması. Bunun tesadüf olduğunu hiç düşünmedim. Bir ritim şeklinde bir hareket 2 yıldan fazladır devam ediyor. Tabi her bilanço açıklamasının ardından göçüş ritimleri bunun dışında. Satmayanın bir güzel haşlandığı bilanço sonrası çakışlar. Kutponun vazgeçilmezleri arasında. Yine bir bilanço dönemine yaklaşıyoruz. Yine bilanço bahane edilerek korkarım ki bu sefer 3,5 TL leri yaktıracak bu dürzüler. Umarım böyle olmaz. Olurda zaten zor nefes alıyorduk, son nefesimizi verdirirler bu sefer.
Hayat bir ritimdir. Güneşin doğuşu, yeniden doğuşu, nabzın atışı, kalbin kan pompalaması hepsi birer ritimdir. Ritim ahenktir, uyumdur. Ritim olmazsa hareket olmaz, hareket olmazsa zaman olmaz. Zamanın durduğu yerdeyse hayat durur sonsuzluk başlar. Zaman zihindedir; bilinçse sonsuzluktur.[emoji16]. Eddi Anter demiş,ben demiyorum [emoji16]