Evet abla sizden başka kimse aldığını beyan etmedi başlıktan...
Printable View
Ahanda 8 ziyaretçimiz olmuş. (10 olmuş.)
Zuzaylılar mı gelmeye başladı nedir? :p
O zaman ayrıntılı bir cevap vereyim ama alıp sattığım senetlerin tamamını burada sayamam. Benim bundan önceki senedim DERIM idi. Uzun süre zararda bekledim sonra karlı bir şekilde sattım. Sonra OZBAL aldım, ondan da bir miktar kar ettikten sonra KFEIN'e geçtim. Hala oradayım. DERIM de OZBAL da KFEIN de başlıkta sözü edilen ama sisteme giremeyen senetlerdi. Bu birinci konu...
İkincisine gelince başlıkta bahsedilen senetler haricinde şu senedi alın diye bir telkinde bulunmadım bulunmam bulunmayacağım. Şu saatten sonra asla...
Ben hangi senetleri hangi fiyattan kaç lot aldığımı açıklayamam. Sadece şunu söyleyebilirim. Aldığım senetlerden şansıma hiç tek kademeden mal alamadım. Portföy büyüklüğünü isimlendirmek istemiyorum. Üstüne basa basa söylüyorum. KFEIN'den satış yaparak çıkmam da zor ama zoru başarıp AKGRT'ya geçmek istiyorum.
alyel ablanın sorusuna gelince; Ben LIDFA'da da onun yanında değildim ama kendisi açık sözlülükle % 8,5 tan çıktığını söyledi. Demem o ki sistemi bire bir takip etmek hesap kitap işi...
Başka sorunuz varsa alabilirim...
Peki :plc:
O vakit "bu gecenin müziği de benden olsun..."
diyerek bağlayayım konuyu.
https://www.youtube.com/watch?v=ZpI1dqQiRZI&t=3s