Originally Posted by
Eski_prof
ENDEKS ; 1328.73 kapanış yaptı...
En yüksek ; 1351.65 seviyesini görerek tarihi rekor seviyesini gördü...Bizim önemli direncimiz ; 1366.65
Seviyesine; 15 puan kaldı..Şimdi yine önemli desteğimiz ; 1312.00 önemini koruyor... Kaçtır denedi ama kırılmadı...Umarım yarın da sağlamlığını gösterir ve üzerinde kapanış yapar...Kırarsa kısada ; 1288.50 desteği gündeme gelebilir... Ama hepsinden önemlisi ; 1230.00 ana desteğimiz ve çok büyük aksilikler olmadıktan sonra kırması veya görmesi zor diye düşünüyorum...
Endeksin son bir aylık performansına baktığımızda hem işlem hem fiyat hemde yabancı alımları hiçde gözardı edilecek gibi değil...Bu da yukarı hareket için umut verici görünüyor... Ama en sağlıklı yükseliş sindirerek olan yükselişdir...Yani yine diyorum çok büyük küresel veya içsel sorunlar çıkmadığı sürece çok sert düzeltme geleceğini düşünüyorum(düşünmüyorum) ... Tabiki n.ş.a...
Bu düzeltmeler olsa dahi sektörel ve gündeme uygun hatta herşeye rağmen ucuz kalmış hisseler takip edilmeli... Yani yine beklentileri satın almalıyız...
Endeksin durumuna göre diğer destekleri ve dirençleri yazmaya devam edeceğiz kısmet olursa...
Herkese iyi bir hafta ve bol kazançlar diliyorum...
Y.T.D.