Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans 17 Ocak'tan sonra gece ayık olmak gerekecek :) Duyurulur. VİOP gece seansı başlıyor 19-23 arası. Biz hep ayık olduğumuz için sorun yok üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 17 Ocak'tan sonra gece ayık olmak gerekecek :) Duyurulur. VİOP gece seansı başlıyor 19-23 arası. Gece fon alip satamadiktan sonra uyanik olsak ne olacak
Alıntı: Originally Posted by admustafa Biz hep ayık olduğumuz için sorun yok üstadım:) Lafım meclisten dışarı, burda yok zaten ayık olmayan kimse, herkes 24 saat ayık.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by aydinc viop hiç oynamadım onu da öğreniriz artık :kmk: Bak goruyormusun myfinans ustad Cocuk oyun zannetti Zirlar simdi alin diye
Alıntı: Originally Posted by myfinans Lafım meclisten dışarı, burda yok zaten ayık olmayan kimse, herkes 24 saat ayık.:kahkah: O zaman viski icme saatine de ayar cekmemiz lazim
Alıntı: Originally Posted by Webster Gece fon alip satamadiktan sonra uyanik olsak ne olacak Ertesi gün sonunu etkiliyecek
Alıntı: Originally Posted by Webster Gece fon alip satamadiktan sonra uyanik olsak ne olacak webcim FinansPortföy BYF.ları var onları al sat yapsana
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman viski icme saatine de ayar cekmemiz lazim webcim Viski bırakmamış mıydın :kahkah: öyle hatırlıyom