Originally Posted by
kemalkonyadan1
siz de haklısınız . dikkat ederseniz 16 üzeri oran büyük meblağda var dedim . ben 16 aldım demedim .Mayısın 3. haftasında 15.80 oran aldım normal vadeli mevduata 1 milyon- 1.5 milyon arası bir meblağa . Banka ismi paylaşmamanın 1. sebebi kişisel güvenlik , 2. sebebi alınan oran şu bankadan denildiğinde , o bankanın farklı şehirdeki şubelerinden aynı oran alınmaya çalışılacak olması ve şubenin fırçalanacak olması , kendi avantajımı kaybedecek olmam .Hele ki Konya da nokta atışı ben bu oranı alırken 14.25 il daha yüksek bir tutar karşımda bağlandı.Adım gibi biliyorum ki yüksek oranlar zaten az sayıda kişiye veriliyor. Ben kimseye almayı bilmiyorsunuz demedim , ya da hakaret etmedim. Sadece dostça, pazarlık edin dedim , daha fazla kazanasınız diye , ama anında bir dalga geçen çıktı . Çay ve kahvenin önemi varsa size göre ve o noktaya odaklanıyorsanız saygı duyarım , istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz hakarete varmadığı sürece . Son bir husus daha , büyük bankaların özel bankacılığı da dönem dönem küçük olarak tarif edilen bankaların verdiği oranların üzerinde oran verebiliyor. :oleyo: bu kullandığınız smiley hoşuma gitti bu arada .Aslında hatta hakaret de edebilirsiniz , çok da sorun yok ben sadece insanların daha fazla alabileceiğini belirtmek için yazdım , sonuçta o insan daha yüksekle ya da daha düşükle bağladığında ben para kazanmış olmayacağım koşarak gelip mevduat dışı bir şey de paylaşmadım ... Can sıkıntısından kendimi sinir etmek için de yazmadım. İyi hafta sonları