Bist 30 dışı kağıtlar gerçeklikten koptu. Her birinin bahcesinden altın mı çıkacak ne olacak %18 net faiz alınabilen ortamda borsa %40 vaat edebilmeli ki bu kağıtları taşıyan tahtaları yapan kişiler de ekmek yesin. Olur mu? Ben olmaz dememeyi öğrendim her şey olabilir ama yine de artık çok riskli. Bir günde 200 kağıt tavan çekiyor, günde %10 kazanamayana salak gözüyle bakılıyor, normal mi? Balon bu değilse nedir bilmiyorum.
Bist 30 ise banka dışı çoğu güzel ralli yaptı yoruldu. Ancak hala pek çok ucuz kağıt mevcut ve benzerlerine göre hala %30 iskontolu işlem görüyoruz, tabi ki sebepleri muhtelif. Sebepler ortadan kalkar mı kalkmaz mı bilmek imkansız.
Dolayısıyla 6 ay geçmez geçer diyemem ama bu hafta endekste iyi bir eksi kapanış sürpriz olmaz benim için. Bin tane bahanesi de var. Çıkışa devam edecek dahi olsa daha sağlıklı olur.
Tabi bilemiyoruz bu ralliyi de öngörmedim ama epey kısmından ciddi oranda faydalandım, tahmin etmek sizin gibi üstadlarin işi benim işim eşlik etmek, para kazanmak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.