Originally Posted by
nightbirdss
sayın krasavic....eğer iznin olursa dostum diye başlamak isterim artık senle olan yazılarıma neden çünkü senin yazılarındaki uslubundan pozitif bir akla sahip olduğunu kestirebilcek kadar aklım var...bu samimi duygularla seni ve senin nezninde tüm kozacıları kırmadan , kimse ile polimiğe girmeden şunu belirtmek isterim...yukarıda yazmış olduğun '' yeni bir zirve '' sözünü kabul etmiyorum...çünkü... adamlar 4,96 dan alıp 8,21 e sonra indirp 7,82 ye bir daha çıkardılar...şimdi akıl fırtınası yapacak olsak atıyorum .. dipten değil bak...5,96 dan( ki dip 4,96 buraya dikkat çünkü buradan alıma başladılar... ) aldığın malı 8 liradan yada 7,82 den versen deli para eder.. şimdi önemli olan noktaya geldik..7,82 den verdiğin kağıdı bir daha dönüp kaçtan alırsın...adamlar bunu yapıyor...yani kısaca özetleyeck olursak adamlar zirve yaptılar zaten.. artık malı boşaltıp aşağı çekip ucuzdan bir daha almak...bunu vestel de petkimde aselsan da say say bitmez herkağıtta yaptılar..önemli olan nokta ..bir arkadaş geçenlerde yazdı dost hayatı yaşamak nikah kıymayacaksın arkadaş...zevkini( paranı al ve çık) ...eğer kırdıysam kusura bakma dostum ..ama para kazanma tarzı planlı ..satranç taki gibi 3 hamle sonrasıni görerek ve kağıdı tanıyarak...bak şimdi izleyin operasyon sırası ttkom da 4,74- altında kapanış yaparsa 4,04 den belki mala talip olablrim izliyorum..bak...krdmd dün tam destekte 2,36 2,37 de kapattı mesela kadelemeli buradan al 2,65ten vur gitsin düşerse 2,18 den den bir daha al ortalama düşür neyse uzatmayacam fazlada uzattım aslında ..dostum kırdıysam kusura bakma..syglar.....