Bu piyasada milyon parayla işlem yapip para kazanın anlindan öpmek gerekir.
Printable View
Bu piyasada milyon parayla işlem yapip para kazanın anlindan öpmek gerekir.
20.000 le ayda 25% kaz*****n alnından öpmek lazım...
Büyük para daha kolay yönetilir...
20.000 biran önce 100.000 olmak ister, çok işlem yapar hataya müsaittir...
Halbu ki 1 Milyon 50% yıllık hedef le 500.000 alır, buda ona fazlasıyla yeter...
4-5 yıl aynı şekilde giderse ulaştığı nokta Harika olur...
Para nispeten büyüdükçe işlem daha garanti olur, hisseler daha nitelikli olur...
Viop hisseye hedge olur, para katlama yeri olmaktan çıkar...
Bence...
kesinlikle doğru.Para ne kadar çoksa o kadar nitelikli hisse seçilir ve kazanç tatminkar olur.
Yılda mutlaka %40-70 lik ralli olur.
1 milyonun varsa ve %60 kar edersen aylık ort. 50.000 tl. eder.
Ülkemizde çok iyi paradır.Ülkemde öğretmen 6-7.000 tl. doktor ortalama 20.000 tl. alıyor...
vobda hedefimi tutturayım vobu tamamen bırakır, yılda bir kere trente oynayacağım..yılda %40-60 benim için yeter de artar bile...global piyasa,endeksin dibi...sonra 6-8 hisse seç ve bekle...
enflasyon %20 ise %20-40 reel kazanç çok güzeldir.
Ben başka hisse bilmediğim için bu hisseler de de 250-500 lot üstü 3-5bin aldığında basıyor. Denedim önce portföy 50-60 bin ek günlük limit 250 bin bu sefer aldığın lot gözüküyor. Yapikredi bofa robotu devreye giriyor biri satıyor öbürleri de devre kestiriyor derken kafa kol kesmeye gidiyor. Azıcık azıcık öyle güzel gidiyor ki. 100 bin TL ile girmem için RTE döneminin bitmesi gerek. Gece birini görevden alsa sabah olmuyor.
Bu yaz salgın bitecek diyor bakan. Aşının parasını ödemezlerse gelmez bu aşı. Bizde gelip görmeden emin olmamak gerekir.
Piyasabi yere gitmediği için yazılmıyor
Robotlar kitledi heryeri
peker yaktı piyasayı, kasetlere başlayalı beri bütün coin’ler yerle yeksan oldu bi haftada
yalnız laf bi türlü reis’e gelmiyor ve gelmeyecek gibi.. atatürkçü modern çağdaş aydın okumuş etmiş çevrelerin kasetlere ilgisi düşecek artık gibi geliyo bana
peker’in anlattıklarını kavrayabilmeleri için oturup ‘kurtlar vadisi’ ilk 96 bölümü izlemeleri lazım, ama onca yıldır KV izlememekle övünüp durmuşlardı, KV izlememek bi statü göstergesiydi bu tayfa için :)
Hem olayı bir adım genişletti.
On bin velinin gemicikleirnin ne işe yaradığı.
Hemde laik kesimin uğur mumcu olayını işin içine kattı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.