Originally Posted by
keko
son 7-8 aydır doğru dürüst hisse araştırmıyorum..inanılmaz bir tembellik var üzerimde...son zamanlarda aldığım hisselerin yatırımcı şirketlerini bile aramıyorum...yani hiç araştırma isteğim yok..ileride silkelenip temiz bir sayfa açmam lazım...bilemiyorum bunun nedeni belki de son bir yılda güzel kazanmanın verdiği rehavet olabilir..
çünkü geçen yıl 33 bin tl zekat vermiş iken bu yıl tam 250 bin tl zekat verdim...:) sermaye artınca da insan psikolojik olarak defansif hisseler seçiyor..sanırım ereğli seçmemin en önemli nedeni bu....herşeye rağmen ereğlide en kötünün bittiğine inanıyorum...yalnız iştiraki ısdmr hala faaliyete girmedi...depremden zarar gördü...ülkede ve yurtdışında ekonomik durgunluk var..bu handikapları var...yalnız 2026 yılında da yeni bulduğu demir cevheri maden ocağını işletmeye alacak...o vakit net kar marjı çok artacak...bir de büyük bir ges yatırımı yapacak...yeşil enerjiye geçmeye çalışıyor...dediğim gibi en kötüsünü atlatmış olarak görüyorum...en geç ikinci çeyrek bilançosu ile birlikte güzel bilançolar yollamaya başlayacaktır..