https://i.hizliresim.com/ibi4hxj.jpg
Şu grafikte anlattım çocuğa anlatır gibi.
İhlas tahtaları gibi yatırımcı avına çıkmış Koç tahtaları güven sıfır...
Printable View
https://i.hizliresim.com/ibi4hxj.jpg
Şu grafikte anlattım çocuğa anlatır gibi.
İhlas tahtaları gibi yatırımcı avına çıkmış Koç tahtaları güven sıfır...
Toasoda da malım var dileğim odur ki 2. omuz başı olsun son düşüş diye umud ediyorum.
Yani Toboyu devam ettirir diye umuyorum ama güvenmiyorum artık itibarları sıfırlandı gözümde.
Tahmin ettiğim gibi işte abi.
Artan oran yok.
Tahtadan para kazanıyorlar al sat ile.
Yönetimin de geçmişte olduğu gibi tahtayla alakası yok.
Yıllık hedeflerini verip üst yönetim toplantılarına katılıyorlar geçiyorlar.
Bizim borsa çok zenginlerin para kazanacağı oynatacağı bir yer değil cünkü.
Bence…
Yabancı ortaklı hisselerde hele bizim yerli patrona ayak oyunları yaptırıp para yedirmezler.
Ytd
Şu da bir gerçek uzun zamandır emeklilik fonları giriş yapıyordu hisseye geçen gün ilk defa satış yapmışlar azalmış.
Takaslarda ilk 3 girmişlerdi.
Bir hisseyi emeklilik fonu alıyor veyahut ( aldırılıyor ) ise o hisse ya düşer yada belli bir süre taşımları için aldırılır.
Patronlar keriz mi kendileri taşısın tahtayı ! hareket yaklaşırken bi bakmışsın emeklilik fonları satışa geçmiş yükselmeden enteresan dimi.
Bu benim onlarca kağıtta yaşadığım emeklilik fonu tecrübesi.
Hee şimdi bunu alırken farketmedin mi dersen farkettim lakin (Koç) diye (Ford) diye yapmazlar güven var itibar var dedim ve atladım.
Öğrenmenin yaşı yok bana paranın olduğu yerde güven itibar olmaz bunu yeniden öğretti malesef.
Ne zaman o emeklilik fonları satışa geçer takasları azalmaya başlar bence bilin ki yukarı hareket başlamış diye düşünürüm.
Tamamı ile yaşadığım tecrübeler ile konuştum kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Emeklilik fonlarının aldığı mala bak ve bu kadar mal alırsan bir tahtadan patronun haberi olmadan gömerler seni ki habersiz olduğunu da düşünmüyorum.
Belki de alın denmiştir emeklilik fonların yöneticisine hee ne dersin :whistling:
yalnız flameng kardeş grafikteki-sağ celp- omuz, omuz değil:)
sağ daki düşüş tekrar çizdiğin mavi omuz çizgisine döndüğü vakit omuz tamamlanır..grafikte sıkıntı yok.
sol daki omuzun tepesi ile aynı hizaya geldi mi omuz olur..
ha onun birde açı lı olanı var..
ona da quasimodo diyorlar... ona da benzemiyor..
Çok kağıtlar kaçırdım omuzu çizer diye beklerken buda onlardan biri olacak edası verdi bana teknikçi omuzu beklerken kaçış barıyla sürüyorlar kâğıdı yukarıya kaçırmayalım derken bize kaçırdı tahtacı.