Ezcümle:
CHP bugün yöneticilerinin geldiği nokta itibariyle muhafazakar bir partidir...
Ve parti tüzüğüne aykırı bir samimiyetsiz bir duruştur bu.
Printable View
Ezcümle:
CHP bugün yöneticilerinin geldiği nokta itibariyle muhafazakar bir partidir...
Ve parti tüzüğüne aykırı bir samimiyetsiz bir duruştur bu.
TR de politika yapanlar şunu çok iyi bilmeli ki Halkın aklı midesine bağlıdır , İdeolojik seçmen kitlesi toplam seçmenin %30 nu geçmediğine inanıyorum....Sofrasından kim ekmeğini çalarsa onu tarihe gömer.........Bu seçimde göreceğiz...........
Malum şahıs ve ekibi 1 tur sonucuna bakarak KHK ile seçimi ertelemesi çok yüksek ihtimal.......
Hele birde Reza davasında Halkbank ın suçu kesinleşirse 1 at için adam idam edenler bize ne yapacaklarını hep beraber göreceğiz...........
Adamın tek gözü körmüş.Her akşam eli kolu dolu eve dönermiş.Karısı elinden erzakları alır erzakları mutfağa götürür eşini karşılarmış.Bir gün adamın işleri kötü gitmiş, iflas etmiş.Eve eli boş dönmek zorunda kalmış.Eşi karşılamış.Önce adamın eline bakmış ,elinin boş olduğunu görünce kafasını kaldırmış kocasının yüzüne bakmış.A bey demiş senin bir gözün kör demiş :))))))))))))
Aday kalın gelirse dolara verirler mi ? Kafamda deli sorular. Birileri twitter hesabını temizlemiş.
Usd/try 4,2305 +0,0161 +0,38%
gau/try 178,653 +0,911 +0,51%
usd/zar 12,5906 +0,0044 +0,04%
eur/try 5,0734 +0,0176 +0,35%
eur/usd 1,1989 0,0000 0,00%
gbp/try 5,7448 +0,0184 +0,32%
Şimdi kafam karıştı iktidar hedef 2023 tüm hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz falan derken acaba karıştırıyormuydu.Hedef 4.23 müydü acaba ,bak şimdi kafam karıştı.Yok ya benim saçmalamamdır öyle değildir ,yoksa öylemidir :)))))))))))))Bak şimdi kıllandım gene
Bence bekleyip görmek lazım. Atatürk'ümüzde dua ile yeni yerler açmıştır. Halkın büyük bir çoğnuluğu bu cenaptan. Yapacak bir şey yok... Bunca sene dinsizlikle suçlandı parti oysa herkes dinini özgürce yaşasındı derdi, kabul görmedi... Bence şu devran bir dönsün önce ve herkes huzur ve mutluluk içinde başkasının özgürlük çizgisini geçmeden yaşasın... 4.25 USD mi olur... bu nedir yav... bak konu yine buraya geldi :)