Neyse sinirden yanlış topiğe yazmışım,emlak topiğine yazacaktım,silmiyeyim gene de belki birilerine faydası dokunur,idare edin arkadaşlar artık.
Printable View
Neyse sinirden yanlış topiğe yazmışım,emlak topiğine yazacaktım,silmiyeyim gene de belki birilerine faydası dokunur,idare edin arkadaşlar artık.
Çin yuanı ile altının aynı anda aşağı kayması Çin'in bir hamlesi olabilir mi?. Amerika'ya bak yuanı altına peg ettim. Değerli dolarınla apışıp kalırsın mı demek istiyor.
Eğer Çin altın ile yuanı benzer şekilde değer kaybettirecek (veya değer kaybetmese de paralel hareket edecek şekilde ayarlayabilmesi gibi) bir güce ve stratejiye sahipse Amerika bundan zarar görebilir.
08 Ekim Pazartesi 17:12 ABD HAZİNESİ: ÇİN YUANI'NIN DEĞER KAYBINDAN ENDİŞE DUYUYORUZ.
Forumdaşlar bu ilk kez olmuyor. Geçmişte de çeşitli devlet projelerine işsizlik fonundan kaynak aktarıldı. Şu anda bu konu medyaya düştüğü için sanki yeni bir şeymiş gibi düşünülüyor. Uzun süre (yap işlet devretlerden önce) buradan ya çok düşük faizli ya da SIFIR faizli kaynak çeşitli projelere aktarılmıştır.
Bu para TL olarak 5-6 sene önce de 110-120 milyar TL civarındaydı. Normal faiz ile nemalansaydı çoktan 200-250 milyar TL'ye çıkacaktı zaten. İşsizlere bu zaman zarfında bu kadar ödeme yapıldığını pek düşünmüyorsunuz herhalde.
Bülent Tezcan: 12 Ekim'de Brunson'ı bırakacaklar
Gene dediklerinin tersimi olacak acaba.Bırakmayacaklar mı :)