Printable View
Alıntı: Originally Posted by 70lik Henüz gündüz ama ben akşama hazırlık yapayım, bu başlığa abone olayım dedim.. Merhaba! Hoşgeldiniz, nick bu mekana müthiş uymuş.
Bu gece de atölyedeyim, Tekelci amcam ırakı bırakacaktı, bir kontrol edeyim. Tükkan sizlere emanet.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eski tadı kalmadı Denizlinin ırakısının, Denizlinin eniştesinin tecrübesi! Az sonra deneyeceğim :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Az sonra deneyeceğim :oleyo: Tecrübeye inanmıyorsanız ne diyeyim, afiyet olsun. :yes: Ay sonunda ben de gideceğim Denizliye, emme ırakımı Davşanlıdan götüreceğim! :oleyo:
Afiyet olsun sofra..[emoji481]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tecrübeye inanmıyorsanız ne diyeyim, afiyet olsun. :yes: Ay sonunda ben de gideceğim Denizliye, emme ırakımı Davşanlıdan götüreceğim! :oleyo: Reha abi senin tecrübeye saygım hep var lakin bugün denizli'deyim mecburen azda olsa buradan içeceğim :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu gece de atölyedeyim, Tekelci amcam ırakı bırakacaktı, bir kontrol edeyim. Tükkan sizlere emanet. :bravo: :bravo:
Hesabı ödemeyi unutmayınız...[emoji4]