Originally Posted by
mersey
He yaptılar pet mama diye bi yer. Sosyeteye premium mama satacağdık. Çok para kazanacağdık. Üretim yapamadan elden çıkardılar. Ferbisin kapasitesini arttırmak için yeni tesis yapılıyordu sanırım. Birde Ankarada organomineral üretimi için bir yer kiralanmıştı en son. Maalesef şirketin ödeme kapasitesinin üstünde borç yaptılar. Kendi kaynakları ödemeye yetmeyince, vadesi gelen borçlarıda yeni alınan borçlarla kapamaya çalışınca yük iyice arttı. Bu kadar paranın yüzde kaçı gerçek yatırıma gitti. Ne kadarı faiz giderlerine vs ye gitti. Burası önemli. Ben şahsen bu kadar borca karşılık hangi yatırımların hayata geçirildiğini öğrenmek isterim. Son bedelliden gelen paranın neredeyse tamamının ayrıldığı Özbek yatırımı ne alemde ben bilmiyorum. Sanki çokta bir ilerleme yok gibi. Büyük ümitler bağlanan tohum alanında arge çalışmalarından hangi sonuçlar alındı. Bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Hala bu şirketin bir yatırımcısı olarak (fiyattan bağımsız) son 2 sene tam bir hayal kırıklığı oldu. Oysa ne beklentiler konuşuluyordu. Bu bedelliden gelen parayla kısa vadeli borçları azaltıp, kalanlarıda çevrilebilir hale getirmek artık son çare. Bir daha da artık yoğurdu üfleyerek yerler.