#KARTN 33.555 hacim yaptı ve tavana kadar satış kademelerinde 3.162 lot var
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
#KARTN 33.555 hacim yaptı ve tavana kadar satış kademelerinde 3.162 lot var
Tavana kadar 4 bin lot var .. toplamak için yeterli bulmadı sanrım sevgili tahtacı..
Şirketin özsermaye 550 milyon civarı ama Şirketin borsa da piyasa değeri 7 milyarı gecmiş.
Şirket özsermayesi ve yıllık düzenli karlılığı piyasa fiyatı ile karşılaştırınca manzara ilginç! Hani Her yıl düzenli 700 milyon civarında kar etse, bu fiyatlanmalarda bir mantık bulunur!
Tabi yurdum borsasında hisse daha da primlenmez demek değil, çok daha da düşebilir de çıkabilir de, yurdum borsasında baş rol oyuncunun hisse pozisyonuna bağlı hersey.
ilk direncimizi test ettik..
https://i.hizliresim.com/DgMhWS.jpg
Dostum orasi soylenmez ama konya daki agirligim kadar yoktu. Oradan takip ediyorsan eger sana tuyo vereyim. Zamaninda konya da trade ettigim lot miktarinin yarisi civarinda lotum vardi Kartn da. Esas agirligim Konya da olmak uzere kartn u cikinca geriye thy sise avisa ve vakif kaliyor. Sattigim kisimla 30 hissesi muhtemelen thy yada dolar dusunuyorum. Haftaya bakarim artik duruma gore poz aliriz.
Kalan arkadaslara bol kazanc dilerima. bugunku hareketler bilincli ceza gelsin diye zorlama hareketleri ve benzerini Konya da yasadik iki hafta evvel. Insallah yanilirim.
Haklisin yalniz tek fiyatin geldigi bir kac gun boyunca ky satis baskisina neden oluyor. Gereksiz yere giden hissenin ayagina celme takiliyor. Konya sonrasinda toparladi muhtemelen Kartn da toparlar ceza gelmesi durumunda. Takip etme bakimindan rahatligi tartisilmaz.