Şu an tek gösterge coinler. Onlarda da bayapa bastılar bugün. Bakalım haber akışları toparlatacak mı daha da mı salacaklar göreceğiz
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Şu an tek gösterge coinler. Onlarda da bayapa bastılar bugün. Bakalım haber akışları toparlatacak mı daha da mı salacaklar göreceğiz
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LEI diye bir şey var. Dünyada yavaş yavaş zorunlu oluyor, Tüzel kişiler için bir nevi vatandaşlık numarası gibi bir şey. SPK bir duyuru yayınlamış LEI numarası boş olanlar doldursun demiş.
Kimliği belli olmayan yabancı hesaplardan işlem yapılması zor olabilir artık.
https://www.leiturkiye.com/leiweb/#
Bazen konular karışıyor. TTKOM bankalara borçlu değil ki borç ödesin.
Eski sahipleri borçlu idi ve bankalar alacağı tahsil edemediler hisseleri aldılar.
Artık ortada alacak yok.
Hisselerin değeri ne ise o var
Artık bankaların kasasına para, ya kar dağıtımı ile girecek yada hisse satışı ile.
Borçlu olan TTKOM değildi Yanı.
Geçmişte doğan bu işi güzelce hal etmişti.
TTKOM,u alanlar ya işi bilmiyor idi sanırım yada beceremediler.
Doğan x şirket ile petrol ofisini aldı.
Devlete x şirket borçlandı.
PO çok kar eden ve vergi veren bir şirket idi.
Sonra Doğan x şirket ile PO birleşti birden borç PO nun oldu.
Doğan dertten kurtuldu.
Aslında o birleşmeye izin verilmemeli idi.
Devlet milyarlarca vergi kaybına uğradı.
Ama güç olunca izinde oluyor demek.
Burada da TTKOM kar eden bir şirket.
Alanlar borçlu idi
TTKOM borçlu değil yanı SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana SMS gelmiş yeni tarife 320 TL olacaktır eğer hemen yenilerseniz indirimlidir diye.
TTKOM imtiyazı 2026'da galiba doluyor, eğer iktidar değişir ise bankalar ile anlaşır, değişmez ise bunlar faizli kurum yardım etmeyelim denilip iş yokuşa sürülür bence.
Fox tvde belarustakj tatbikatın süresiz uzatildigini söylediler,ljnk bulamadım varmi bilgisi olan bu haberle
Sözcüde öğlen bu haber geçiyordu.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.