İnternet tarifesini 2 yıllık yapmıştım..yakında süre bitiyor.Anlaşılan fena geçirecekler.
Printable View
İnternet tarifesini 2 yıllık yapmıştım..yakında süre bitiyor.Anlaşılan fena geçirecekler.
Türkiye'de yılda 9 milyon araç el değiştiriyormuş.
Geçen de Ali Koç tüm Türkiye'ye Otokoç 2.El yaygınlaştıracağız diyordu.
Galeri esnafını bitirecekler gibi.
>>>>>>>>>
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/baka...n-biri/2558814
Bakan Varank: Türkiye, ikinci el piyasasında 9 milyon aracın alınıp satıldığı Avrupa'nın en büyük pazarlarından biri
"VavaCars Pendik Ekspertiz ve Yenileme Merkezi Açılış Töreni"nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "VavaCars, önümüzdeki dönemde Türkiye'ye 200 milyon dolara yakın yatırım yaparak ciddi bir istihdam sağlayacak." dedi.
çok internet kullanmayan biri için hotspot öneririm.
telefonun modemini normal modem gbi kullanıyorsun
telefonun gb haklarından yiyor . ama hız olarak daha iyi verim alırsın
2.el arabada güven çok önemli.Galeriden almaktansa biraz pahalı bile olsa otokoçtan almayı tercih ederim.Benim gibi arabadan pek anlamayanlar için güzel ticari kuruluşlar.
Ben geçen ay yeniledim 163 TL geldi, halbuki kampanyada 139 TL diyordu belki Tivibu fark ediyor, geçen ay 143 gelmiş. Internetten faturaya baktım %50 indirimli gibi, cayarsam farkı ödemem gerekiyormuş.
TeknosaCell çıkmış hesaplı gibiydi ama kampanya devam ediyor mu bilmiyorum.
Geçen Ali Koç konuşuyordu, dünyada TV üreticisi kalmadı, Philips'ler, Sharp'lar, Sony'ler vs kalmadı, Samsung, biz ve bir kaç marka kaldı dedi (Hatta belki Vestel de diyecekti düşündü es geçti bence)
Çin'e müeyyide olur ise Arçelik, Vestel şanslı olabilir.
epoksi bile çinden geliyor abi :)