Olurmu hocam daha yüksek bedelsiz alýcaz hayallerimize kavuþacaz.:ok:
Printable View
Bahaettin Tatoglu Ege Endüstrideki görevine de devam edebiliyor mu yoksa istifa mý eder bilen var mý?
Lider bir markanýn genel müdürü neden deðiþir?
Renault, Dacia ve Alpinein Türkiye distribütörü MAÝS A.Þ.nin yeni Genel Müdürü Bahaettin Tatoðlu oldu. Tebrikler.
2016dan beri görevi yürüten Berk Çaðdaþ ile yollar ayrýlmýþ.
Bu normal bir atama gibi görünse de dikkat çeken nokta:
Renault hem toplam pazarda hem de otomobil satýþlarýnda açýk ara lider.
Geçen hafta eski genel müdür Münihte yeni Clioyu tanýtmýþ ve çevresindekilere geleceðe dair iddialý açýklamalar yapmýþtý.
Perde arkasýnda neler oluyor?
Yeni genel müdür deðiþimi, Renaultun Türkiyedeki lider pozisyonunu sürdürülebilir kýlma ve stratejik hamleler ile iliþkilendirilebilir mi?
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
BAHAETTÝN TATOÐLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 24/03/2022 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi
Maþallah ne kadar çok görevi varmýþ!
Ege Endüstri Holding A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Beyler Gýda Sanayi Ve Tic. A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Baylas Otomotiv A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
H Bayraktar Gayrimenkul Geliþtirme A.Þ. (Yönetim Kurulu Üyesi)
Taksim Gayrimenkul Geliþtirme Ve Tic. A.Þ.(Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Ege Fren Sanayii Ve Tic. A.Þ. (Yönetim Kurulu Üyesi)
Gayrettepe Gayrimenkul A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Bayraktar Yönetim Hizmetleri A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
EEFZ Dýþ Ticaret A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Bayraktar Mashattan Gayrimenkul Geliþtirme A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Erkiþ Metal Ticaret A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Egefren Dýþ Ticaret A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Bebek Ýþtirakler Otomotiv Anonim Þirketi (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Hüseyin Bayraktar Yatýrým Holding Anonim Þirketi (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Ýzzetabad Gayrimenkul Anonim Þirketi (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Eat Ege Araç Teknolojileri Anonim Þirketi (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý)
Cfc Spor Etkinlik Ve Organizasyon Anonim Þirketi (Yönetim Kurulu Üyesi)
Bahaettin Tatoðlu kimdir? MAÝS A.Þ. Genel Müdürü kim oldu?
Bahaettin Tatoðlu’nun kim olduðu ve kariyer geçmiþi otomotiv sektöründe merak konusu oldu.
Bahaettin Tatoðlu kimdir? MAÝS A.Þ. Genel Müdürü kim oldu?
Hacer Koca 15.09.2025 - 15:18
Ýþ dünyasýnda önemli bir isim olan Bahaettin Tatoðlunun kariyer yolculuðu araþtýrýlmaya baþlandý. Deneyimli yönetici Bahaettin Tatoðlu hakkýnda detaylar kamuoyu tarafýndan merak ediliyor. Ýþte detaylar...
BAHAETTÝN TATOÐLU KÝMDÝR?
Bahaettin Tatoðlu, Türkiye otomotiv sektöründe uzun yýllara dayanan deneyimiyle öne çýkan bir iþ insanýdýr. 2025 yýlý itibarýyla MAÝS A.Þ. Genel Müdürü olarak görev yapmaya baþlayan Tatoðlu, ayný zamanda þirketin Yönetim Kurulu Baþkanlýðýný da yürütmektedir.
BAHAETTÝN TATOÐLU NE ÝÞ YAPAR?
Renault, Dacia ve Alpine markalarýnýn Türkiye distribütörlüðünü üstlenen MAÝS A.Þ., OYAK Otomotiv Lojistik Þirketleri bünyesinde faaliyet göstermektedir. 2016 yýlýndan bu yana genel müdürlük görevini sürdüren Dr. Berk Çaðdaþ, koltuðunu Bahaettin Tatoðluna devretmiþtir. Böylece MAÝS A.Þ.de yeni bir yönetim dönemi baþlamýþtýr.
BAHAETTÝN TATOÐLU BAYRAKTAR
Bahaettin Tatoðlunun kariyeri Savunma Sanayii Müsteþarlýðýnda baþladý. Ardýndan 1996 yýlýnda Baytur Motorlu Vasýtalar Ticaret A.Þ. bünyesine katýldý ve farklý pozisyonlarda görev aldý. 2005-2009 yýllarý arasýnda Baytur Motorlu Vasýtalarda Genel Müdür olarak önemli projelere imza attý.
2009-2017 yýllarý arasýnda Baylas Otomotiv A.Þ.de (Citroën Türkiye) Genel Müdür olarak görev yapan Tatoðlu, burada markanýn Türkiyedeki operasyonlarýný yönetti. 2017den itibaren Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý olarak iþ dünyasýndaki etkili rolünü sürdürdü.
2025 yýlý itibarýyla ise hem MAÝS A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný hem de MAÝS A.Þ. Genel Müdürü olarak þirketin yönetiminde kritik sorumluluk üstlendi.
BAHAETTÝN TATOÐLU NE MEZUNU?
Bahaettin Tatoðlunun eðitimi de dikkat çekicidir. 1988-1993 yýllarý arasýnda Boðaziçi Üniversitesi Ýþletme Bölümünden mezun olan Tatoðlu, aldýðý akademik eðitimle iþ dünyasýndaki kariyerine saðlam bir temel oluþturmuþtur.
BAHAETTÝN TATOÐLU NERELERDE ÇALIÞTI?
Türkiyede otomotiv sektörünün önemli isimlerinden biri olan Bahaettin Tatoðlu, uzun yýllara dayanan yöneticilik tecrübesiyle Renault, Dacia ve Alpine markalarýnýn Türkiye operasyonlarýna yön vermektedir. Yönetim ve liderlik alanýndaki baþarýsýyla sektörde saygýn bir konuma sahiptir.
Filozof hocam bu arada motto güzelmiþ.:ok::ok:
https://i.hizliresim.com/5ytq0hn.jpg
yeni fabrika yeni þirket ile ilgili hiç mi haber havadis olmaz.
Bence maniplasyonun kralýný Egeen’in sahipleri yapýyor.. YTD
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ltinda-2435438
8000-8500 arasýnda 2-3 yýl gidip gelir, sadece zaman kaybý. Borsa 16 bine gider egeen 8550 olur. Ucuz þirketler arayýn. Defter deðeri ucuz. Sermaye iþi bitti. Artýk para etmiyor. Yibitaþ dünyanýn en büyük sermayesini artýrdý. Bugün dahi -%6 da.
muhasebeci arkadaþ yollamýþ !
https://i.hizliresim.com/2nonc67.jpeg