Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Webster üstad ancak asya seansında uyur. Dün gece cizgi film seyrediyordu en son 😁😁
Sağ olun. Ufak tefek farklılıklar önemli değil de, dünkü fark çok barizmiş. Alıntı: Originally Posted by onur1064 Kvbalardan ciktigim icin bakmiyorum eskisi gibi ..bugün hatirlatirsan sizin icin bakarim SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Herkese günaydın..kimler bizimle..webster üstad uyuyodur hala Alıntı: Originally Posted by jmk99 Webster üstad ancak asya seansında uyur. Gunaydin ustadlar Uyanma degil donusumlu calisiyoruz Ekibin isini yapiyorum Dun yattik Bugun tirmaliyoruz 😀😀
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Dün gece cizgi film seyrediyordu en son 😁😁 Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin ustadlar Uyanma degil donusumlu calisiyoruz Ekibin isini yapiyorum Dun yattik Bugun tirmaliyoruz 😀😀 Sen 80 dogumlusun dimi üstad..80 rakamini sevmeyenler var ..79 dogumlularla kankalar..ah Su 80liler ahh
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀 Biliyorum üstad takılıyorum sana
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀 Gramda 362 yolda... istasyon bulamadım arada girmeye
Alıntı: Originally Posted by paravarhuzurvar Gramda 362 yolda... istasyon bulamadım arada girmeye Onsun 1643-1650 direncini aşması lazım cok oyalandi orda