ottomanın osl si , istanbul portföyün ist si , oyakın okd si kısa vadeli borçlanma araçları fonlarından potporü yapsam , fiba hüsnünün para piyasası fonu kvba ya karşı ... bu kısa vadeliler satınca hemeni hesaba geçiyor muydu
Evet geçiyor diye biliyorum
15-06-2020, 15:38
regal1
Alıntı:
Originally Posted by HMZ STBYK
ottomanın osl si , istanbul portföyün ist si , oyakın okd si kısa vadeli borçlanma araçları fonlarından potporü yapsam , fiba hüsnünün para piyasası fonu kvba ya karşı ... bu kısa vadeliler satınca hemeni hesaba geçiyor muydu
geçer GBL yide ihmal etme. okd valörlü
15-06-2020, 16:01
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by HMZ STBYK
OSL ve İST 13.30 a kadar satılırsa o gün öğleden sonra hesaba geçer
13.30 sonrası satılırsa ertesi gün öğleden sonra hesaba geçer
15-06-2020, 16:02
Pestilence
Alıntı:
Originally Posted by regal1
ARE : Son 5 haftada günlük getiri 5,10 TL
en çok getiren fon
Arkasından 3,60 TL ile TLE geliyor.
Geçen hafta salı gününden itibaren ikisi ile çalışıyorum. Şu anda cüzi zararları var. 1-2 hafta içerisinde iyi kâr yapacağımı düşünüyorum. Diğer fonda DenizBank'ın eurobond fonu DBH
15-06-2020, 16:04
jmk99
Webster üstad olmayınca 1 yazıyla bir sayfa ilerlemiyor.
Bunun müsebbibi Webster'i küstürenlerdir.
Aklıma hemen birisi geldi...
15-06-2020, 16:05
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by regal1
ARE : Son 5 haftada günlük getiri 5,10 TL
en çok getiren fon
Arkasından 3,60 TL ile TLE geliyor.
En çok düşen olunca o şekilde gözüküyor
Düşmeye başladığı noktaya gelememiş hala
15-06-2020, 16:07
Camit
Alıntı:
Originally Posted by Pestilence
Geçen hafta salı gününden itibaren ikisi ile çalışıyorum. Şu anda cüzi zararları var. 1-2 hafta içerisinde iyi kâr yapacağımı düşünüyorum. Diğer fonda DenizBank'ın eurobond fonu DBH
Hocam neden kar yapacağını düşünüyorsunuz acaba? İkinci dalga başlarsa tepetaklak olmaz mı? Borsalar düşüş sinyali vermeye başladı globalde. Öğrenmek için soruyum mazur görün lütfen.
15-06-2020, 16:41
Pestilence
Alıntı:
Originally Posted by Camit
Hocam neden kar yapacağını düşünüyorsunuz acaba? İkinci dalga başlarsa tepetaklak olmaz mı? Borsalar düşüş sinyali vermeye başladı globalde. Öğrenmek için soruyum mazur görün lütfen.
Düşme olursa dediğiniz doğru. Yükseleceğini düşünmüştüm.