Printable View
emmi şu koronadan ötürü 50/6 beden takımlarıma giremez oldum birkaç güne bende yoğun spora başlayacam
Alıntı: Originally Posted by aydinc emmi şu koronadan ötürü 50/6 beden takımlarıma giremez oldum birkaç güne bende yoğun spora başlayacam Ucuz kaju ve badem buldunmu yine
Alıntı: Originally Posted by Webster Ucuz kaju ve badem buldunmu yine emmi önceden de kaju badem yerdik fakat MacFit'lerde yakardık korona bahanesiyle kapatıldı ve 50 beden slim takımlara giremez oldum
Alıntı: Originally Posted by aydinc emmi önceden de kaju badem yerdik fakat MacFit'lerde yakardık korona bahanesiyle kapatıldı ve 50 beden slim takımlara giremez oldum Macfitte ne isin var senin aydinim Orasi sosyete yeri Belediye parklari ne gune duruyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Macfitte ne isin var senin aydinim Orasi sosyete yeri Belediye parklari ne gune duruyor emmi şu pandemi kelimesine inanılmaz şekilde ayar oluyorum
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne verisi hocam???? Bunu atlamışım üstad. Tarım dışı istihdam verisi. Allah'tan çok iyi gelmemiş. Yoksa ayva tatlısı yerdik.
Alıntı: Originally Posted by aydinc emmi şu pandemi kelimesine inanılmaz şekilde ayar oluyorum Ben de dişçi vb. kelimelerini sevmem. Gidersin acıyla paraları sökülürsün acıyla.
Alıntı: Originally Posted by Webster Macfitte ne isin var senin aydinim Orasi sosyete yeri Belediye parklari ne gune duruyor Bedavaya getirmiştir bir türlü. Para mı verir...