E para varsa TC'de yaşamak da kaderiniz olmuyor artık. Basın parayı altın vizeden AB oturumu alın :))
Printable View
Aklıma geldi bu çiftlik balığı olayı ilk çıktığında millet acayip burun kıvırıyordu (belki hala dikkat edenler vardır), şimdi ben balık alacak olduğum zaman hiç bakmıyorum bile. (zaten çok sık da yemem)
Deniz mi olta mı çiftlik mi nereden anlaşılır bilmiyorum. Adam doğru mu söylüyor onu anlamak da mümkün değil. O yüzden çiftlik alıp geçiyorum. :) Deniz alsam, hem paradan olup üstüne çiftlik balığı yeme ihtimali var :D
Düne göre vaka artışı 2530 , Eskişehir mavi renkli 8. Oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fff126145.jpg
Nitelikli ve sağlıklı bir nüfus olmazsa bu topraklar bize kalmaz, adam haklı ama eksik söylüyor en az 3 nitelikli çocuk yoksa ya Afgan gelir ya suri ya yunan gelir ya Etiyopyalı. Birileri gelir elinden alır abey demografi demek ulke demektir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kardes
Sen ne diyon
Dalga mi geciyon
Siniri acma
Yabanci tavuk bile girmez giremez
Nereye geliyo o yunan etiyopyali vs nereye
Kapi aciksa gelir tabi
Acma gelemez Cok istese de
Virüsün öldürücülüğü artınca yayılabildiği alan azalıyor. (en azından söylenen o, bana da mantıklı geldi)
Bu argümanı destekleyen olay da bildiğimiz öldürücü Sars virüsünün pandemiye dönüşmemesi.
Kısa zaman içinde bulaşıp, bulaştığını kısa zaman içinde öldüren virüs yeni konağa atlayamadan bulunduğu yerde hapsoluyor. (muş)
Dediğim gibi teori bana ait değil ama bana mantıklı geldi.
ABD Merkez Bankası(Fed), faizi %0,00-0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,00-0,25)
FOMC: FAİZ KARARI 11-0 OYLA ALINDI