muhtemelen geçer son saniyeye kadar 1120 fln dı.son saniye 130 sattılar sanırım
Printable View
Gerçi hacim konusunda haklısın.Borsaya kote olduğundan beri 1000 lot üstü hacim 5 belki 7 kez olmuştur ama son 1 ayda tarihi rekorlar kırıyor.Geçmişte 1000 üstü hacimlerde iyi zıplamalar yapmıştı
Ben bu hissede bir yılımı dolduralı hayli zaman oldu. Önceleri yine sizi de buralarda sürekli takip ediyordum. Sizde bayağı eskisiniz. Yoruma gelince yazdıklarımın bir çoğu hissiyat yalnız bir hissede hissiyat oluşması için hakkında araştırman olmalı, bilgi sahibi olman ve o bilgiyi yoğurman lazım. Ben 1993 yılından beri borsada işlem yapan bir yatırımcıyım. Bazı tecrübelerim var. İŞBİR sanki son zamanlarda elimizde ki son cevherlerden biri. Sabırla ya işleyip kazanacağız yada bu fırsatı da kaçıracağız. Son günlerde birazda sık yazmamın nedeni galiba bundan istiyorum ki herkes kazansın. YTD asla değildir.
Yonga mobilyadan sonra anladımki pöip daha güzel.Açığa satış yok oohhhh.Yüksek bedelsizler burada beklentili hisseler burada.Bir tanesini biliyorsunuz zaten.Baya bi beklenti var ama ana ortak hareket etmiyor.Ötekide şuanda borsanın en yüksek bedelsizine sahiş.Ben beklemimde bunlarda kimler beklesin
Eşleşme nasıl arkadaşlar?