Müthiş zam, BAĞ- GUR emeklisine de seyyanen 1.000 gayme rakı parası ateşlesin.:yahoo:
Printable View
Müthiş zam, BAĞ- GUR emeklisine de seyyanen 1.000 gayme rakı parası ateşlesin.:yahoo:
Yahu asgari ücret şu bu tamamda herkes buraya dün gece yazan bir üyenin çoook emek vererek yazdığı yazıyı görmezden gelmiş,arkadaş birde dolar fiyatı arttı diyenlere yakıştırma yapıp örneklerle dolarn çok daha yüksek olduğu ama çok verimli olan ekonomileride göstermiş ,bu arkadaş yeni ekonomi modelini yazan doçent olmalı,tam ben ikna oldum,dağılın pis dolarcılar diyeceğim aklıma birden 10 gün evvel kg fiyatı 45-49 tl olan market tereyağının 90 tl olduğu geliyor,sonrada bir gülme geliyor ama yanlış anlamayın sinirden değil,refah duygusundan....:halay:
Ayrıca bu über zeki arkadaşa Sayın Tosba,1 doların aslında 14 tl değil,14 milyon tl olduğunu söylemiş ve evet bence de bu foruma üye olurken 4 işlem hakkında sorular sorulmalı diyor hepimize hiperenflasyon sarmalında hayırlı survivorlar diliyorum.
kuru düşürüp baskılaya bileceklerse olur..
yoksa marta 20 yakar
Kuru düşürüp ne yapacan abi artık. Çin modeli çöker o vakit. Hadi kuru 11 yapalım. 386 dolar asgari yapar çıplak. Yeni modele terso.
274 dolar asgari. hadi yine iyisiniz köftehorlar.
yalniz asgari ucret aciklandi fakat ozellikle sabit gelirlilerin sunu da dusunmesi lazim.su an cevremde bircok 4000 tl ye calisan var :)
bu adamlar asgari maastan cok aliyorum diye seviniyordu.fakat gercek su ki asgari maasin altinda calisiyorlardi :)