Dün -160 puan civarında idi..
Printable View
History will one day have its say, but will not be the history Brussels, Paris, Washington or the United Nations will teach but that which they will teach in the countries emancipated from colonializm and its puppets. Africa will write its own history.
PATRİCE LUMUMBA
Bir...
Bak calibra her şeyden önce biz iktidar değiliz...
İki...
Bazı şeyler
OLMUYOR
HAYAL
İMKANSIZ
YOK ARTIK
diye terkedilip teslim olunacak şeyler değildir...
Doğru her zaman DOĞRU olarak kalmalı ve hedef olmalıdır...
Bak cahil Afrikalı Lumumba taaa 50li yıllarda öğretilen tarihin sahte olduğunu ve o sahteliği kimin yaptığını ilan etmiş dünyaya...
Sen ise bırak uzak tarihi neredeyse yaşadığın yakın tarihi bilmekten uzaksın...
Not: Konu başlığı uygun değil buyur gel siyaset başlığına...
https://www.sondakika.com/dunya/habe...ayna-14746784/
Madem anlaşacaksınız niye günlerdir yaygara koparıyorsunuz.Bunların hepsi borsacı galiba global borsaları aşağı bastılar ucuz ucuz topladılar.Bakalım yarın nasıl olacak Coşuva mı ????? koşuva mı ????? hep beraber görecez.
Şimdi baktım yenilmeyi şimdi yaparsam 24MPS hız ile 127 TL demişler. Süre geçince yenileme değil sıfırsan giriş deyip daha yüksek bir ücret belirleyecekler gibi.
Alternatifleri de pek beğenen yok genelde altyapı Turktelekom. Evde bir kişi 24MPS yetiyor gibi. 4K film izlemek için 25MPS tavsiye edilmiş ama ben izlemiyorum FHD için 5MPS tavsiye edilmiş.
Herkes odasında internete girer ise o zaman gücü yeten diğerine internetini kıs film izliyoruz burada diye sesleniyordur herhalde.
telekom ınternet 25mps....dıyorlar 4.ile 8 gelıyor hızmet bu ..Allah kurtarsın
Bankacılığa girişte SMS gelmiyor, ben de ev telefonunu cep'den arıyorum o zaman hemen SMS geliyor süre dolmadan banka sitesine girebiliyorum. Son dönemde bir çok banka artık SMS yerine aklılı telefona bildirim gönderiyor gerçi.
Telefon ile arayınca bağlantı refresh oluyor belki.
Çok büyük yatırım gerekiyor olabilir alt yapıya. Teknoloji sürekli ilerliyor. IOT ve sürücüsüz arabalar vs sağlam alt yapı gerektiriyor bence.