Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek : Yurtdışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz.
Sözde yatırım şampiyonu sasa'nın payına bakalım ne düşücek.
Printable View
Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek : Yurtdışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz.
Sözde yatırım şampiyonu sasa'nın payına bakalım ne düşücek.
Böyle bir günde bile
yükselemiyor. Ayıp ayıp
O değilde adamlar enerjilerde parayı 2 katlayıp sasaya gelirlerse şaşırmam hareket etmemiş diye:))
Gönül bağım var ama denk geldiği an alıp satıyorum Sasa'yı. Kendime göre de ciddi oranda lot arttırdım. Ben Sasa'yı alırken hızla yükselmesi değil de yatırımcı sunumunu okuyup karar vermiştim. Ertesi gün aldım, hiç bakmadım tepeden mi aldım, yerden mi aldım ne aldım:) Aldığım günden beri yükseldi, denk geldi lotum arttı derken, kızamıyorum sanırım Sasa'ya ama ağırlıklı olarak haklısınız.
61.85 1800 lot aldım hiihiih
Pta aksarsa yerleri öperiz. Hisse özelinde, bu sene başımıza gelen en kötü şey olur.
Pta'dan sonra elyaf ve cips gecikmesiz açılırsa, işte o zaman moraller yükselir ve etkileri bilançoya yansıdığında herkes memnun olur.
Aksadığını varsayarsak, pta haziranda açılacaktı ama dördüncü çeyreğe sarktı. Araya en az 6 ay girmiş olacak, bu sebepten %95 Pta 2023 bitmeden açılır diye düşünüyorum. Elyaf ve cips aksarsa, ptanın açılması bu durumun tahribatını büyük ölçüde engeller diye düşünüyorum. D*****n kuyruğu pta ile kopacak