Altın kapılarımız kan oldu tohatlı abi ons da vob yabtın mı
Hişşt seçime kadar uyanmasın la. Biz kredi kartı ile altın alacuz.
23-02-2023, 16:48
ALPER
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
Hişşt seçime kadar uyanmasın la. Biz kredi kartı ile altın alacuz.
Acele etme abi. Onsu 1453 den alırsın.
23-02-2023, 16:49
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
sembolik yaptım.....bugün akşam artıya geçer.....zarar ettim çok az ama viop 30 da çıkardım.....geçiş altına yumaşak yapacam....az az yapıyorum altına ...beklentim tepkiye oynamak.....şu Tceel ile ilgili düşünceni alabilir miyim?
Dünkü çıkış boğa tuzağıydı die düşünüyorum, Bostancı otobüsüne atlıyan bufalo sürüsünü kesim yapmadan bişii diyemem tokatlı abi
23-02-2023, 16:50
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by acm
bir ara Berlusconi vardı böyle babasının şirketi gibi ülkeyi yöneten, şahsım anlaşmaları yapan borsada manipülasyon yapanlarla kucak kucağa oturan...
Avrupa hukuku bile Berlusconinin yaptığını yanına kar bıraktıysa vay bizim halimize
23-02-2023, 16:51
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by ALPER
Acele etme abi. Onsu 1453 den alırsın.
Gramı 950 ye versinler Kredi kartını patlatırim.
23-02-2023, 16:51
keremalkm
Al sat yapmaktan yorulmadı iblis
Komisyonda vermiyor
Dünkü çıkış boğa tuzağıydı die düşünüyorum, Bostancı otobüsüne atlıyan bufalo sürüsünü kesim yapmadan bişii diyemem tokatlı abi
peki teşekkürler.....viop 30güzel yerden şortladım....oyun kurucu ben olmayınca az karlarla veriyorum...buda benim zaafım....big dayu gibi pozda duramıyorum...korku mu ne....kalsam adamın iflahını kesecektim....ah bu korku yüzünden az ile yetiniyoruz....
23-02-2023, 16:56
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
peki teşekkürler.....viop 30güzel yerden şortladım....oyun kurucu ben olmayınca az karlarla veriyorum...buda benim zaafım....big dayu gibi pozda duramıyorum...korku mu ne....kalsam adamın iflahını kesecektim....ah bu korku yüzünden az ile yetiniyoruz....
Vobda kar gördünnü hemen almak en iyisidir, sonuçta robotlar çok hızlı hareket ediyor.