şimşek bi kamyon para buldu ellam...
dolar vadelilerde düşüyah
Printable View
SPOT da BofA gene alarak piyasayı yukarı sürdü, birazdan yedirmeye başlar!
https://i.hizliresim.com/j1uby6c.PNG
Sayın Grandmaster geniş zamanda hatırlat yazacağım.Endeks 1 sene de 305 usd de gezsek o bull market piyasa hiç bozulmadı. Trendden bahsediyorum. Bunun yanında o bahsettiğin zaman zarfında dolar bazında 1 e 3 e yakın prim yapan hisseler var.
Lütfen beni başkaları ile karıştırma nerede ne yazdığımda arşivlerde kayıtlı.
Mal dağınık değil zaten toplu piyasada. Sizin anlamadığınız bilmediğiniz nokta bu. Mal nasıl toplu olacak adam keriz mi tüm malı legal toplayacak. Malların çoğu zaten taşeronlar tarafından toplanıyor. Eğer sen iyi bir teknik analiz sistemin yoksa bunu sadece takasla yakalayamazsın.
Ben o sınavları broker sertifikam olduğu halde girmeme gerek bile yokken çalışmadan girip veren ilk gruptanım. Benim müdür 5 senede zor aldı İleri düzeyi değil normalini.
ve bu topiğe dünyanın en iyi traderı gelse buradaki psikoloji onu anlayabilecek düzeyde değil. zaten o adam da herkes onu anladığı için dünyanın en iyisi olmuyor....
Beni hele SASA & HEKTS işine hiç sokma. 2 senedir Ben ekranımda yok uzaya gidecek olsa almam demekten yoruldum çevremdekilere.
bu müptezel yamyamlar rockefellerin oğlunu bile yediler. endonezyada falandı galiba.
taştan yumuşak ne bulsalar yiyorlar. :)